Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Nimo torkskåp är bra för både miljön och plånboken. Beställ snabbt och smidigt direkt från oss på Buildor. Vi har ett flertal modeller och du kan garanterat hitta en som passar just din behov.

Nimo torkskåp - en energibesparing

Planerar du att renovera tvättstugan? Eller kanske installera ett torkskåp i badrummet? Oavsett vad du är på jakt efter när det gäller klädtorkning och strykning så hittar du det garanterat här. Genom att installera ett Nimo torkskåp gör du en stor energibesparing. Nimo eco dryer 2.0 hp och Nimo torkskåp ets 1900 är två populära modeller som båda imponerar med sin prestanda liksom snabba torktid.

Modeller för både små och stora hushåll

I vårt breda sortiment finner du allt från mindre modeller till skåp som klarar riktigt mycket tvätt. Vi har även skåp för det mindre hushållet till bra priser och den klassiska designen gör att den passar in alla typer av tvättstugor. Nimo har modeller i så väl svart som vitt. Vad väljer du? En fördel med modellen Nimo eco dryer extreme 2.0 hp är även att den minskar på hushållets miljöpåverkan.

Funktionell tvättstuga spar tid

Nimo torkskåp är ett pålitligt val och i utbudet ryms även olika strykskåp. Vi vet hur svårt det kan vara att få ihop vardagen så visst vore det skönt med en funktionell och välfungerande tvättstuga? Med ett torkskåp blir tvättarbetet både enklare och snabbare. Köp torkskåp online hos oss på Buildor, 14 dagars öppet köp.

Artiklar 1 till 16 av totalt 26

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 26

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2