Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Kärcher fönstertvätt

Är det dags att putsa fönstren? Hos oss på Buildor hittar du Kärcher fönstertvätt och flera andra produkter som gör städningen mycket enklare och mycket roligare.

Alla älskar Kärcher fönstertvätt

Nu behöver du aldrig mer få ränder på dina fönster eller droppa ned fönsterbrädan. Med en batteridriven fönstertvätt från Kärcher behöver du inte längre lägga ned möda och tid på dina fönster. Oavsett fönstertyp kommer du åt i alla kanter och vinklar. Man kan komplettera Kärcher fönstertvätt med en förlängning och byta mellan olika munstycken. Deras produkter är av hög kvalitet och du hittar dem hos Buildor.

Kärcher är rengöringsexperter

Kärcher ligger långt fram med sin teknologi när det kommer till att göra rengöring enklare. De har gjort det möjligt för gemene man att rengöra sina hem med ånga samt putsa fönstren utan att lämna ränder och fläckar. Om du har många fönster kan det vara bra att ha ett extra batteri, även om batteritiden hos en Kärcher fönstertvätt är väldigt lång.

Bästa produkterna levereras snabbt och enkelt

Bäst fönstertvätt uppnår du genom att du använder dig av de bästa och smidigaste redskapen. Dessa hittar du givetvis hos oss på Buildor. Vi har allt för rengöring och vi levererar din beställning snabbt och enkelt. Du får alltid prisgaranti och fri frakt och du har alltid 14 dagars öppet köp.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Bona (16)
 2. Cleanmate (1)
 3. Demerx (5)
 4. Duschy (1)
 5. Jabo (1)
 6. Kärcher (21)
 7. NIMO (4)
 8. Nilfisk (1)
 9. Plus (3)
 10. Vileda (7)
 11. WOLF-Garten (1)
Pris
0 kr 5995 kr 0 kr to 5995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 21

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 21

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2