Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Tvättbänkar & Allbänkar

Tvättbänk för maximering av utrymme i tvättstugan

Tvättbänkar ska tåla många års dagligt bruk i en fuktig miljö. Därför behöver material och ytbehandlingen vara av hög kvalité. Då tvättbänken är en synlig artikel i våtrummen/tvättrummet är det även viktigt att den ser bra ut och matchar resterande inredning. Är du i behov av en stor tvättbänk med mycket förvaring har vi självklart detta, men vi har även små och smala tvättbänkar som inte alls tar mycket plats. Om du inte behöver lika mycket förvaringsutrymme och vill spara på plats kan du köpa halvt inklädda tvättbänkar som har plats för tvättmaskinen under sig. 

I vår kategori för tvättbänkar och allbänkar har vi samlat bänkar som kan hjälpa dig i form av paketlösningar. Tvättbänkarna är avsedda att fungera både i ditt eget hem samt i en allmän tvättstuga. Du får både en tvättlåda samt gott om förvaring – något man oftast inte kan få för mycket utav i badrummet/tvättstugan.

För dig som har barn är NB 1000 L från Nimo ett väldigt bra alternativ. Tvättbänken har en stor heltäckt bänk med stor avställningsyta, dubbla förvaringsfack i dörrarna, tre stora trådbackar och självklart en rejäl tvättlåda. Tvättmedelsutrymmet är låsbart vilket är perfekt för familjer med små barn. Är du ute efter en större tvättbänk kan du istället kika på NB 1200 L. Här är tvätthon placerad i mitten och du får då dubbla avställningsytor. Under tvätthon finner du sex trådbackar och dubbla förvaringsfack i dörrarna som förövrigt har inbyggda dörrdämpare. Även denna tvättbänk har ett låsbart tvättmedelsutrymme. Det enda som skiljer sig från NB 1000 L är att den är större, ger dig två avställningsytor och mer förvaring.

Även Ifö levererar en mängd olika tvättbänkar. Är du ute efter en tvättbänk med plats för tvättmaskin är Ifö Allbänk Contura CAB 12 ett bra alternativ. Tvättbänken finns i svart och vit och har låsbart barnsäkert förvaringsskåp. Ute efter något mindre? Kika på Ifö Allbänk Contura CAB 5 som, trots att den sin storlek, har en stor tvättlåda. Även denna tvättbänk finns i svart och vit.  

Du ser, vi har ett brett sortiment med olika tvättbänkar och allbänkar som passar både i större och mindre utrymmen. Ta en titt och se om inte du hittar en tvättbänk som skulle komma dig och din tvättstuga väl till hands.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Contura (15)
 2. Ifö (2)
 3. NIMO (34)
 4. Nordic Tech (1)
Pris
0 kr 11345 kr 0 kr to 11345 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 52

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 52

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4