Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Nimo tvättbänk

Buildor.se hjälper dig när det är dags att renovera eller bygga nytt badrum. Med Nimo tvättbänk blir din tvättstuga modern, slittålig och funktionell. Perfekt för hemmafixare som vill få ett proffsresultat.

Nimo tvättbänk håller rent i tvättstugan

Doften av ren tvätt får en att vilja gå in i tvättstugan ofta. Bra förvaring, avlastningsytor och säkerhet gör det ännu roligare. Funktionella Nimo tvättbänk 1200 och Nimo nb 1000 tvättbänk gör det därför till ett rent nöje varje gång. Nimo vet dessutom hur det går till i tvättstugan. Tvättbänkarna är därför särskilt framtagna i material som inte spricker, slår sig eller sväller i fuktig miljö.

Nimo tvättbänkar för ditt moderna hem

Glädjen i att bygga själv börjar med tillbehören. När du väljer bottenventil och andra tillbehör till Nimo tvättbänkar får du därför väl avvägda detaljer som skapats för att göra ditt hem både snyggt och funktionellt. Istället för att hitta på egna lösningar som drar ut på tiden och kostar onödigt mycket får du saker som passar ihop redan från början. Ha det så kul när du bygger!

Beställ Nimo tvättbänk nu

Beställ från Buildor så kan du sätta igång att bygga din nya tvättstuga redan nu! Fri frakt och bra pris på tvättbänk från Nimo. Du får dessutom snabb leverans och öppet köp i två veckor. Orolig över priset? Vi har prisgaranti! Nöjda kunder är det bästa vi vet. Bli en du också!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Contura (15)
 2. Franke (3)
 3. Ifö (2)
 4. NIMO (34)
 5. Nordic Tech (1)
Pris
0 kr 11345 kr 0 kr to 11345 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 34

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 34

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3