Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp tvättmaskiner online

Billiga tvättmaskiner till tvättstugan

En tvättmaskin är idag ett måste i varje människas hem, annars blir vardagen väldigt svår. Ska du ha en tvättmaskin bör du satsa på en ordentlig tvättmaskin av hög kvalitet. Detta kommer att löna sig i längden. Har du en högkvalitativ tvättmaskin ser du till att energiförbrukningen hålls låg samtidigt som du får renare kläder, samt att tvättmaskinen i sig kommer att hålla längre. Hos oss finner du billig tvättmaskin till tvättstugan, eller badrummet, men trots priset har vi inte tummat på kvaliteten. I vårt sortiment finner du tvättmaskin från välkända och etablerade företag som är stora i branschen som exempelvis Gorenje.

Att tänka på när du köper en tvättmaskin:
Hur stor plats har du för tvättmaskinen? Har ni en liten tvättstuga kanske standardmodellen 60cm är för stor.
Bör din tvättmaskin vara front- eller toppmatad? Tänk i sådana fall på att en toppmatad tvättmaskin inte kan ha hyllor eller skåp ovanpå. Det positiva med en toppmatad tvättmaskin är däremot att den är ergonomiskt utformad vilket gör att du inte behöver böja dig för att lasta på tvätt. Samt att den toppmatade tvättmaskinen inte kräver lika mycket plats framför sig.
Hur många kilo ska tvättmaskinen kunna lastas med? Om ni är många i hushållet och tvättar ofta kanske ni ska satsa på en tvättmaskin som kan ta fler kilo. 

Liksom andra vitvaror är tvättmaskiner klassade i energiklasser där A är den mest energieffektiva. Det finns även A+ för de maskiner som är extra energisnåla, med tre plus i kanten som max (A+++).

Ska ni tänkt ställa tvättmaskinen i en källare eller i en tvättstuga långt från allrum och sovrum spelar det ingen roll om den väsnas mycket när centrifugen är igång. Men har du tvättmaskinen nära sovrummet kan detta komma att bli jobbigt om tvättmaskinen är på när du ska vila.

Hos oss finner du tvättmaskin från Gorenje till marknadens lägsta priser, fri från dolda avgifter!

Sortera utifrån
Pris
0 kr 2995 kr 0 kr to 2995 kr

1 artiklar

Minskande ordning
per sida

 • -9%
  2 995 kr

  Nimo Sockel

  Leveranstid: 10-14 vardagar
  Du sparar 280 kr!
  [Rek. pris.3 275 kr]
  2 995 kr

1 artiklar

Minskande ordning
per sida