Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Spabad

Bubbelpool & spabad för din avkoppling, utomhus

Kärt barn har många namn; Jacuzzi, spabad, massagebadkar, bubbelpool, utomhusspa... Vi har valt att kalla det för spabad och är du en riktig livsnjutare lär du älska vårt sortiment.

Spabad för privatbruk har blivit allt större under de senaste åren. Att kunna ha en spaupplevelse hemma är en lyx många idag har råd med. Det ska inte behöva vara omständigt att kunna koppla av och njuta en stund. Och det just detta ett spabad erbjuder dig. Spabaden är populärare än de klassiska poolerna med dess fantastiska massagefunktion du varken finner i ett vanligt badkar eller i en pool. Spabad kan placeras både inne och utomhus, beroende på vad man själv önskar. En annan fördel med spabaden är att de är perfekta för att umgås och ägna tid med de man älskar, eller vill lära känna bättre.

Placerar du spabadet inomhus är det perfekt om badet utgör centrum av rummet, som ett privat relaxcenter eller spa. Att ha spabadet utomhus förlänger sommarens badande då det uppvärmda vattnet tillåter dig att bada även när snön faller ner från himlen! En riktigt härlig upplevelse. Spabad finns i väldigt många storlekar. I vårt sortiment finner du även så kallade swimspa som är en hybrid mellan ett spa och en pool. Jetströmmarna i swimspat låter dig simma i oändlighet. Fördelen med denna skönhet är att den, till skillnad från en pool, är väldigt enkel att installera. Det enda som krävs är en plan yta som tål trycket.

Vi har samlat spabad från välkända varumärken som Swebad, Svenska Badrumsinredningar, Mspa och Passion Spas. Och under dessa varumärken finner du massvis med spabad i olika storlekar, färger och modeller. För dig som gillar det enkla kan vi tipsa om Mspa Castello M-112 Premium som är ett portabelt och prisvärt familjespa för fyra. Spa:et blåser upp sig själv och är väldigt enkel att installera - men detta betyder inte att den inte kommer med lyxiga funktioner så som inbyggd ozonrengörare, ställbar bubbelfunktion (3-stegs) samt en LCD touchdisplay som göra att du kan sköta de olika funktionerna direkt från badet. Men du kanske är ute efter något helt annat? Isåfall ber vi dig kika på Passion Spas spabad Admire som många förknippar med det klassiska spabadet. Admire Spa är ett stort rymligt spa paketerad med det mesta du behöver i utrustningsväg samt en uppsättning av säten som erbjuder dig den ultimata spa upplevelsen. Djupa skålade säten, en rymlog loungedel laddad med jet´s och den unika AquaRolling Massagen som ger dig en extra skön massageupplevelse. Vad du än väljer, kommer du att välja rätt. Du kommer inte att ångra dig!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Gemproducts (3)
 2. Kirami (3)
 3. Mspa (5)
 4. Nordpool (12)
 5. Norrsken (4)
 6. Skånska Byggvaror (9)
 7. Svenska Badrumsinredningar (6)
 8. Swebad (13)
Form
 1. Kvadratisk (23)
 2. Rektangulär (4)
 3. Rund (5)
Pris
0 kr 298000 kr 0 kr to 298000 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 55

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 55

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4