Hindra vinterdepressionen med ljus

2017-01-16 13:46

Av AT

Vinterdepression finns på riktigt och kan drabba vem som helst. Anledningen till att det är så lätt att bli deppig och nedstämd under vinterhalvåret beror på mörkret, som ni kanske redan visste. Men hjälper verkligen en ljusterapilampa?

Läs mer

Basta för bättre hälsa

2017-01-04 16:20

Av AT

Känner du att vintermörkret tar över vardagen och du lätt känner dig trött och hängig? Kanske är du till och med ofta snuvig, svag eller har spänningshuvudvärk? C-vitamin, träningspass och en soluppgångslampa må hjälpa dig på traven, men den ultimata hälsokuren under vintern är bastun.

Läs mer

Actionfigur-lampa

2017-01-03 09:27

Av AT

Alla söker vi efter unika inredningsprylar som ska passa in perfekt i våra hem, samtidigt som det vore en lyx att ha något ingen annan hade. I en tid då massproduktion pryder alla hem, skadar det inte att ha något unikt. Det behöver inte vara dyrt med en unik inredningspryl. Här kommer ett tips som kanske inte ens kommer att kosta dig någonting.

Läs mer

Årets e-handlare; Renovering & bygg!

2016-12-05 14:05

Av BUILDOR

För trettonde året i rad har PriceRunner med hjälp av konsumentrecensioner utsett årets bästa e-handlare. E-handlarnas betyg baseras på recensioner från konsumenter som handlat hos återförsäljarna. Årets bästa e-handlare inom "renovering och bygg" blev Buildor. 

Buildor.se - Inte störst, men bäst!

Läs mer

Buildor.no

2016-12-01 13:36

Av BUILDOR

Nu finns Buildor även i Norge! Läs mer här (på norska) >>

Läs mer

Inred med Barnkammarboken

2016-11-29 16:22

Av AT

Den omtyckta bokserien Barnkammarboken med rim, ramsor, sånger och sagor vi alla känner till har nu tagit sig an något mer än bara böcker i samarbete med Kids Concept; nämligen inredning. I serien Barnkammarboken från Kids Concept finns lampor, klossar, boxset, mätstickor, lära-gå-vagnar, leklådor, kistor och boklister för att inreda dem allra minstas rum. Färgerna går i en mild babyrosa och svag mintfärg med inspiration från bokserien.

Läs mer

VITA Eos

2016-11-21 14:55

Av A.T

Den fantastiska Eos lampan som är värdig ett helt inlägg bara för sig själv. Designad av Ravn Christensen från VITA Copenhagen har Eos blivit en trend som förgyller många inredningsbilder. Med äkta gåsdun får Eos en naturlig nyans som är unik i sitt slag. Eos ger ifrån sig ett dämpat ljus och lämnar ett intryck, även när den är släckt.

Läs mer

Upplev vattnet med Axor Starck V

2016-11-14 09:33

Av AT

Med dem vanliga slutna blandarna har vi aldrig sett vad som egentligen händer innuti blandaren. Hur vattnet beter sig och hur det egentligen ser ut. Det minimalistiska designen på Starck V visar dess starka passion för vatten. Designen har helt och hållet lämnats i händerna på vattnet. En design som förlitar sig på ett levande element är oförutsägbart och allra minst vackert.

Läs mer

Pynt från naturen

2016-11-08 12:43

Av JP

Den första snön har fallit och julen börjar närma sig. Många tycker att det är alldeles för tidigt att börja julpynta redan nu i början av november, men jag tycker att det är okej att tjuvstarta lite i alla fall. Man kanske inte behöver plocka fram julgranen än men det finns andra små läckra och billiga pynt som jag tänkte tipsa er, som är lika tokiga i julen som jag är, om.

Läs mer

En liten balkong fylld av konst. Jag syftar på den franska balkongen. Man ser oftast dessa balkonger på gamla byggnader men som även byggs in i moderna hus. Jag tänker på Frankrike, Italien och Grekland när jag hör fransk balkong. De har en väldigt gammal arkitektur men med mycket fina detaljer på byggnaderna.

Läs mer

Artiklar 1 till 10 av totalt 62

Stigande ordning
per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5