Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

En självklar vardagslyx

2017-10-19 08:23

Av AT

Det krävs inte alltid mycket för att göra badrummet lyxigt och lyx behöver heller inte kosta en förmögenhet. Med Gustavsbergs nya takduschar är det som att du duschar på ett 5-stjärnigt hotell i ditt alldeles egna badrum.

Läs mer

Tillbaka till framtiden

2017-08-02 10:41

Av AT

Avancerad teknik och elegant design, det är det lättaste sättet att sammanfatta Sensia® IGS. Duschtoaletten med innovativa hygienfunktioner, för både dig och din toalett. En känsla av perfekt hygien och komfort efter och under varje toalettbesök.

Läs mer

Balkonghäng

2017-06-22 15:27

Av AT

Nu är sommarn äntligen här!.. typ. Eller? Vi vet inte, men det hindrar inte oss från att börja inreda balkong, trädgård och altan. För när solen väl är här gäller det att vara redo. Ingen tid att förlora. Här tipsar vi lite om vad du kan ha på balkongen från vårt sortiment - glöm inte grönska och växter!

Läs mer

Helgtips! Drinkvagnar

2017-05-26 09:48

Av AT

Barvagn, drinkvagn, serveringsvagn, rullvagn, rullbord… kärt barn har många barn. Vad man nu vill kalla det för, så bör det införskaffas. En drinkvagn är en smart inredningsvara som fyller fler funktioner än att bara servera drinkar och fika. Givetvis behöver inte drinkvagnen användas som en drinkvagn, eller som serveringsvagn, utan kan ju stå i hörnkanten av en yta likt ett sidobord som lätt går att förflytta.

Läs mer

LotusGrill: Sommarens grill!

2017-05-10 09:01

Av AT

Det är inte många som känner till LotusGrill. Därför kommer här ett inlägg om vad som är så speciellt med LotusGrill och varför den är värd att känna till. Jag menar, en grill som i princip är rökfri och går att lyfta medan den är igång? Hur bra som helst.

Läs mer

Lika som bär: Random Light & Härva

2017-04-20 11:40

Av AT

Inredningsintresserade lär känna igen den läckra taklampan Moooi Random Light till vänster. En makalös lampa som kostar en slant. För er som älskar denna typ av lampa men inte vill, eller kan, lägga ner så mycket på en taklampa – så tipsar jag om ”budgetversionen” Härva från Aneta Belysning.

Läs mer

Svalka dig med en utedusch!

2017-04-10 13:18

Av JP

Våren och sommaren är på väg och det är många som börjar ta hand om sina trädgårdar igen. Snön håller änligen på att smälta och snart så är gräsmattan, träden och buskarna gröna igen och de är dags för klippning och skötsel. Allt detta slit med fix och trix är både jobbigt och påfrestande då svetten ofta rinner längs kroppen. Vad passar då inte bättre än en utomhusdusch på tomten? Den är smidig och tar inte mycket plats samtidigt som den kyler av dig när du håller på att svimma av hetta.

Läs mer

Svårt att välja matta?

2017-03-23 13:55

Av AT

En ganska ny kategori här hos oss är mattor, så jag tänkte att vi skulle lära oss lite om mattor tillsammans. Mattor är otroligt viktigt för inredningen; för att få ett hem att verkligen kännas som ett hem. Självklart ska du välja matta efter egen smak, men om du behöver lite hjälp på traven när det kommer till storleken på mattan så är detta ett bra inlägg för dig.

Läs mer

Det populära Bloomingville

2017-03-10 10:23

Av AT

Bloomingville startade 2000 och är idag ett ledande globalt varumärke med produkter inom hemmamiljö. I deras sortiment hittar du produkter för en up-to-date inredning. Företaget släpper årligen två stora kollektioner, fem mindre express kollektioner samt en julkollektion. Det trendiga sortimentet känns helt rätt i tid, och innehåller massor med produkter inom möbler och inredning som är så kallade ”must haves” vilket gör Bloomingville till ett så populärt och ledande företag.

Läs mer

Hindra vinterdepressionen med ljus

2017-01-16 13:46

Av AT

Vinterdepression finns på riktigt och kan drabba vem som helst. Anledningen till att det är så lätt att bli deppig och nedstämd under vinterhalvåret beror på mörkret, som ni kanske redan visste. Men hjälper verkligen en ljusterapilampa?

Läs mer

Artiklar 1 till 10 av totalt 71

Stigande ordning
per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5