Känner du ibland att det är svårt att hitta badrumsmöbler som passar perfekt in i just ditt badrum? Då är Svedbergs möbelserie Forma någonting för dig.

Vi alla har olika smaker när det gäller inredning i badrum, vissa tycker om mycket färg medan andra tycker om mindre färg för att ta ett exempel. Alla badrum är även i olika former och storlekar, vilket kan göra det svårt för dig att hitta badrumsinredning som passar bra in i just ditt hem. Men nu är det slut på letandet, serien Forma kommer att hjälpa dig.

När du köper badrumsmöbler från serien Forma så får du bestämma allt helt själv, dvs stil, fronter, skåp, färger, material, breddar, djup och detaljer. Du kan alltså mixa och matcha precis som du vill för att få till ditt drömbadrum! Detta nya tankesätt har gjort så att Svedbergs har fått en stor framgång och de varnar för att idéen kommer vara framtidens sätt att köpa just badrumsmöbler.

Svedbergs levererar även alltid sina produkter med hög kvalitet. Detta beror bland annat på att de har stenkoll på alla detaljer. Ett exempel på detta är att de alltid har en mänsklig hand som måste strykas över alla möbler och detaljer för att godkänna att det inte finns någonting mer att justera. Denna faktor anser Svedbergs är den absolut viktigaste när det kommer till kvalitetsnivå.

När du gjort alla dina val med storlekar och färger så är det dags att välja till alla detaljer och tillbehör, allt för att du ska få uppleva dina badrumsdrömmar!

Så börja Forma ditt badrum som du vill med serien Forma.

Bildkälla: http://www.svedbergs.se/badrumsinspiration/