Vår leverantör IDO har många fantastiska serier med underbara produkter. IDO har nu kommit med en helt ny serie vid namn Glow. Denna serie har det mesta av det som efterfrågas när det kommer till badrum, de beskriver även sig själva som funktionella. Denna beskrivning stämmer väldigt bra in på just serien Glow då den är full av fiffiga detaljer och kloka lösningar, allt för att underlätta din vardag.

Möblerna från Glow är väldigt stilrena och moderna med massa olika funktioiner. En detalj som gör så att helheten ser så stilren ut som den gör är listen som är av borstad aluminum. De möbler som är förmonterade är tillverkade av en fuktbeständig MDF-skiva , vilket är en skiva som är slät på båda sidor och har täta kanter så det blir lättare att göra en avancerad profilering. Möblerna finns även att köpa i två olika färger och du kan välja om du vill ha ett vanligt handtag eller en med push-open funktion. I varje underskåp ifrån Glow så ingår det lådinredning till den översta lådan.

I serien Glow så finns det också badrumsporslin med ett stort antal smarta funktioner även där. Toalettstolarna från Glow är t.ex. väldigt hygieniska då de inte har någon spolkant, denna funktion kallas Rimfree och är väldigt omtalad. Det finns en drös andra hygiensika och extremt smarta funtioner som du säkert aldrig tänkt på tidigare men ändå vill ha. Vem vill t.ex inte ha en toalett som inte skvätter och sparar 0,5 liter vid varje liten spolning, vilket är cirka 4000 liter per år om man är fyra personer i hushållet. Det skulle jag vilja ha i alla fall.

Som ni märker så har Glow något som passar alla eftersom de har tänkt på i princip allt. Allt från smarta funktioner till storlekar och färger för att omfatta en sån bred målgrupp som möjligt.

Bildkälla: http://www.ido.se/ido-glow/