Innovativa ideér möter modern design 

Villeroy och Bochs nya badrumskollektion Subway 2.0 definieras av runda- och rektangulärformade möbler som ger unik design och innovativ teknik en helt ny mening. Kollektionen har utvecklat tidigare idéer från den orginala Subway serien i syfte att erbjuda kunderna ett större och bättre utbud av badrumsmöbler. Här hittar du allt från tvättställ till toalettstolar och tvättställsskåp i unika former som passar in i alla badrum oavsett storlek. 

Självstädande toalettstolar

Självstädande toalettstolar och ny design represenerar 2.0 seriens toallettstolar. Toalettstolarna har den så kallade ”DirektFlush”  teknologin som rengör hela toalettskålen genom att använda väldigt lite vatten. Detta är både skonsamt för miljön och underlättar städningen av toalettskålen. Möjligheten att kunna kombinera olika typer av sitsar är ännu en nyhet inom kollektionen Subway. Välj mellan den klassiska standard sitsen eller den nya smidiga "Slim-seat" sitsen. Slim-seat är en smalare modell som både har softclose och QuickRelease funktionerna. Givetvis finns dessa toalettstolar i flera nyanser av vitt för att bättre kunna anpassa färgen till rummets övriga inredning.

När du köper en vägghängd toalettstol från oss erbjuder vi fixturer och spolknappar från syskonvarumärket Gustavsberg så att du snabbt kan få hem alla nödvändiga tillbehör för en komplett toalettstol. 

Matcha toalettstolen med övriga badrumsmöbler

De blanka tvättställsskåpen i denna serie passar perfekt ihop med de typiska badrumsmöblerna som toalettstolen eller tvättstället på grund av deras blanka ytfinish och former. Det halvrunda tvättställsskåpet Subway 2.0 Glossy White är ett perfekt komplement till den vägghängda toalettstolen Subway 2.0 då formerna och färgerna går hand i hand. Passar inte vitt in i ditt badrum finner du givetvis möblerna i andra läckra färger som exempelvis ”Glossy Grey” eller ”Santana Oak”.

Låt dig inspireras av kollektionen Subway 2.0 som genuint bekräftar Villeroy & Boch som ett premium varumärke. 

Bildkälla: http://www.villeroy-boch.se/products/bathroom-and-wellness/products/collections/subway-20.html