Med tidens förändringar mellan stora och små bostäder, en eller flera i hushållet så har efterfrågan om olika utseende och funktionalitet bland badkaren ökat. Vi har breddat vårt sortiment så vi ska kunna leva upp till denna stora efterfrågan bland våra kunder. Vi har kunder som frågar om sittbadkar, designbadkar, duschbadkar, fristående och hörnbadkar. 

Det finns vanliga standardbadkar som har måtten 1300-1800 millimeter i längd. Dessa är avsedda att ställa mot vägg då man köper till ett hel eller halvfrontstativ, vilket badkaret står i. Man skulle kunna kalla det karets skelett. Det består av en gavel, en frontplåt och justerbara fötter. Skillnaden på hel och halvfrontstativ är så enkel att antingen täcker frontplåten bara hälften av karets höjd eller hela karets höjd. När det gäller badkaret i dessa längder från Gustavsberg är det viktigt att tänka på att du måste köpa till ett stativ då fötterna följer med i stativet. Det behövs inte när man köper badkaret från Ifö i dessa längder då fötterna står direkt på karet. Sedan finns ju självklart på front och gavel att köpa som tillval på detta varumärke också.

Värt att tänka på när man köper badkar är ju att kolla vad som faktiskt får plats i ditt badrum. Badrummen har ju en tendens till att skilja ganska ordentligt i storlek då det finns både små och stora badrum. Du kanske vill ha ett hörnbadkar men att det helt enkelt bara får plats med ett sittbadkar från Svedbergs eller Gustavsberg.

Något som våra kunder uppskattar otroligt mycket är våra olika designbadkar. De finns i flera olika utseenden och i olika storlekar från våra fenomenala leverantörer. Detta är ett badkar som lyfter upp ditt badrum och får det att se varmt och inbjudande ut. Nästan som en mysig reklamfilm kan lyckas göra när det gör reklam för spabehandlingar.

Bildkälla: http://www.ifo.se/