Hoppas att ni alla sluppit ut för olyckor, såsom bränder under jul och nyår. Det är just under denna tid på året när vi tänder upp våra hem med mysiga värmeljus och brasor som det är lätt att farliga bränder kan uppstå. Då är det viktigt att man har ett bra brandskydd hemma i form av brandvarnare, brandsläckare och brandfilt är dock dessa inte alltid de snyggaste produkter man önskar att inreda sitt hem med.

Brandsäkerhet behöver numera inte var stel och tråkig. Detta har Housegard nu bevisat genom att ta fram denna nya pulversläckare i koppar som rent färgvalsmässigt passar helt rätt i tiden. Med koppar som trend just nu kan inte denna brandsläckare kommit under en bättre tid. Brandsläckaren kan köpas i två olika storlekar som gör att även den som bor lite mindre även kan pryda sitt hem på ett stiligt och brandsäkert sätt. Brandsläckaren blir en inredningsvara som kan stå var som helst i hemmet, istället för att behöva vara undangömd. 

Just denna pulversläckare designades först i en limiterad upplaga. Men snabbt så märkte man att detta var något som saknades på marknaden att kunna koppla samman funktion och design. Så Housegards brandsläckare i koppar har kommit för att stanna under en längre tid i deras brandsäkerhetssortiment.

Update (2016-09-27): Denna produkt har nu utgått från Housegard, men du hittar en liknande från Fire Design vid namn Fire Design Brandsläckare Copper

Bildkälla: http://www.housegard.com/products/pulverslackare-design-edition-copper/