Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Actionfigur-lampa

2017-01-03 09:27

Av AT

Alla söker vi efter unika inredningsprylar som ska passa in perfekt i våra hem, samtidigt som det vore en lyx att ha något ingen annan hade. I en tid då massproduktion pryder alla hem, skadar det inte att ha något unikt. Det behöver inte vara dyrt med en unik inredningspryl. Här kommer ett tips som kanske inte ens kommer att kosta dig någonting.

Läs mer

Pynt från naturen

2016-11-08 12:43

Av JP

Den första snön har fallit och julen börjar närma sig. Många tycker att det är alldeles för tidigt att börja julpynta redan nu i början av november, men jag tycker att det är okej att tjuvstarta lite i alla fall. Man kanske inte behöver plocka fram julgranen än men det finns andra små läckra och billiga pynt som jag tänkte tipsa er, som är lika tokiga i julen som jag är, om.

Läs mer

Pumpa + Borrmaskin = Halloween!

2016-10-27 15:41

Av AT

Halloween är definitivt inte lika stort här i Sverige som det är i USA, men varför inte dekorera och piffa upp lite i höstmörkret och krypa ner under en filt framför en skräckis och njuta av november? Något måste vi ju ha att göra i väntan på julen. Här kommer ett jätte enkelt tips för dig som vill dekorera en pumpa på ett enkelt sätt, med hjälp av en borrmaskin! 

Läs mer

3 artiklar

Stigande ordning
per sida