Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

En självklar vardagslyx

2017-10-19 08:23

Av AT

Det krävs inte alltid mycket för att göra badrummet lyxigt och lyx behöver heller inte kosta en förmögenhet. Med Gustavsbergs nya takduschar är det som att du duschar på ett 5-stjärnigt hotell i ditt alldeles egna badrum.

Läs mer

Tillbaka till framtiden

2017-08-02 10:41

Av AT

Avancerad teknik och elegant design, det är det lättaste sättet att sammanfatta Sensia® IGS. Duschtoaletten med innovativa hygienfunktioner, för både dig och din toalett. En känsla av perfekt hygien och komfort efter och under varje toalettbesök.

Läs mer

Basta för bättre hälsa

2017-01-04 16:20

Av AT

Känner du att vintermörkret tar över vardagen och du lätt känner dig trött och hängig? Kanske är du till och med ofta snuvig, svag eller har spänningshuvudvärk? C-vitamin, träningspass och en soluppgångslampa må hjälpa dig på traven, men den ultimata hälsokuren under vintern är bastun.

Läs mer

Upplev vattnet med Axor Starck V

2016-11-14 09:33

Av AT

Med dem vanliga slutna blandarna har vi aldrig sett vad som egentligen händer innuti blandaren. Hur vattnet beter sig och hur det egentligen ser ut. Det minimalistiska designen på Starck V visar dess starka passion för vatten. Designen har helt och hållet lämnats i händerna på vattnet. En design som förlitar sig på ett levande element är oförutsägbart och allra minst vackert.

Läs mer

Badrumsdetaljer

2016-09-28 07:55

Av AT

Att renovera ett helt badrum kostar mycket pengar. Det är inte alla som har tid, råd eller lusten att göra detta. Men att byta ut smådetaljer och piffa upp badrummet gör knappt plånboken ont. Att styla badrummet rätt är inte alltid enkelt, var ska man börja?

Läs mer

Den japanska lampduschen

2016-09-26 13:50

Av AT

Det tyska varumärken Axor har ett enastående badrumssortiment som kännetecknar lyx. Med ett syfte att förvandla badrummet till en unik plats har Axor valt att samarbeta med en del kända formgivare över tiden. En av dessa har varit den japanska designern Oki Sato, den kreativa hjärnan bakom Nendo, vald till årets designer av internationella tidningar såsom Elle och Wallpaper. Med uppdrag att skapa en exklusiv duschlösning blev denna kollaboration något vi sent kommer att glömma. Kollaborationen resulterade i duschen från framtiden; Axor's LampShower.

Läs mer

Det miljövänliga toalettbesöket

2016-04-21 16:00

Av GL

Cinderellas förbränningstoaletter är en av marknadens modernaste och miljövänligaste och som passar utmärkt att installera i ditt sommarhus. Här svarar vi på några vanliga frågor angående förbränningstoalettens Rolls Royce.

Läs mer

En färggladare toalettupplevelse

2016-03-17 13:55

Av SH

Kandre tillverkar toalettsitsar i olika färger och former för att passa de flesta toalettstolar och badrum. Badrummet är ett rum i huset som har blivit lika viktigt och ”inne” att inreda som övriga rum i hemmet. Varför då inte välja att piffa upp badrummet med lite färg?

Läs mer

Serien med funktionella lösningar

2016-03-10 10:50

Av JP

Vår leverantör IDO har många fantastiska serier med underbara produkter. IDO har nu kommit med en helt ny serie vid namn Glow. Denna serie har det mesta av det som efterfrågas när det kommer till badrum, de beskriver även sig själva som funktionella. Denna beskrivning stämmer väldigt bra in på just serien Glow då den är full av fiffiga detaljer och kloka lösningar, allt för att underlätta din vardag.

Läs mer

Lite om toalettsitsar

2016-02-18 08:51

Av JPP

Vad ska man kika på och vad passar till vilken toalett?

Vi har många toalettsitsar att välja emellan och från början trodde jag själv att det är väl bara att välja en sits ifall den man har hemma skulle gå sönder. Men självklart var och är det inte så enkelt. Ska försöka med denna blogg förklara lite grunder och hur man kan se till att få rätt eller åtminstone en väl fungerande toalettsits till sin toalett.

 

Läs mer

Artiklar 1 till 10 av totalt 16

Stigande ordning
per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2