Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Lika som bär: Random Light & Härva

2017-04-20 11:40

Av AT

Inredningsintresserade lär känna igen den läckra taklampan Moooi Random Light till vänster. En makalös lampa som kostar en slant. För er som älskar denna typ av lampa men inte vill, eller kan, lägga ner så mycket på en taklampa – så tipsar jag om ”budgetversionen” Härva från Aneta Belysning.

Läs mer

Hindra vinterdepressionen med ljus

2017-01-16 13:46

Av AT

Vinterdepression finns på riktigt och kan drabba vem som helst. Anledningen till att det är så lätt att bli deppig och nedstämd under vinterhalvåret beror på mörkret, som ni kanske redan visste. Men hjälper verkligen en ljusterapilampa?

Läs mer

VITA Eos

2016-11-21 14:55

Av AT

Den fantastiska Eos lampan som är värdig ett helt inlägg bara för sig själv. Designad av Ravn Christensen från VITA Copenhagen har Eos blivit en trend som förgyller många inredningsbilder. Med äkta gåsdun får Eos en naturlig nyans som är unik i sitt slag. Eos ger ifrån sig ett dämpat ljus och lämnar ett intryck, även när den är släckt.

Läs mer

Intelligens möter skönhet

2016-04-07 10:13

Av AT

De energieffektivaste lamporna i världen. Historian bakom den mest energieffektiva lampan börjar hos tre vänner med en gemensam idé. Efter många sena nätter, goda skratt och en "dare-to-be-great" attityd föds den perfekta balansen mellan teknologi och design – Nanoleaf.

Läs mer

För en högre mysfaktor på nolltid!

2016-04-04 09:54

Av JP

Vi alla kan nog känna igen oss i den underbara känslan av att komma hem efter en tuff dag på jobbet eller skolan och få slänga sig i soffan och bara slappna av. Det är inte många känslor som är så skön som den och vad är då inte mer avslappnade än att ha en mysig miljö runt omkring sig? För att få din omgivning att bli mysigare än vad den redan är så är Moodlite Globe ett hett tips för dig.

Läs mer

Kristallkronor

2016-02-14 11:40

Av GL

Varför ska man nöja sig med att sätta upp en vanlig badrumsbelysning när man kan lyxa till det med exempelvis Krebs Badrumskrona Pompe? Detta kommer garanterat göra att du skiljer dig från mängden av din vänner och lyckas lyfta fram känslan i ditt badrum till andra nivåer.

Läs mer

6 artiklar

Stigande ordning
per sida