Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Plastgolvet som löser många problem

2016-04-13 17:27

Av SH

Bergo flooring är ett unikt plastgolv i många olika färger och mönster som är till för att läggas egentligen vart som helst och när som helst. Det unika med detta golv är att det skapat för att läggas över ett undergolv som får ”andas” tack vare den inbyggda luftspalten. Detta förhindrar att fukt stängs in som kan leda till mögel och fuktskador. Många har valt att lägga bergogolvet på exempelvis spruckna betonggolv i garaget, på det mindre attraktiva altandäcket eller för att dölja det fula plastgolvet i hemmet.

Läs mer

Ett smart sätt att värma huset på

2016-04-11 12:43

Av DH

Vad kan väl vara skönare än en behaglig inomhustemperatur i hela huset? Vare sig du vill värma upp ett enskilt rum så som badrum och kök eller ett helt hus så får du en jämnare fördelning av temperaturen då det med ett radiatorsystem ofta blir varmare vid taket och lite kallare vid golv men med golvvärmen får du istället en jämnare temperatur i hemmet då hela golvets yta används för uppvärmning.

Läs mer

Bambu som golv

2016-02-29 13:50

Av JPP

Är man på jakt efter ett hårt, originellt golv som kanske inte många har, så kan du vara ganska säker på att du hittat rätt ifall du beställer ett golv i materialet bambu. Detta golv är snyggt, elegant och har en alldeles fantastiskt levande utseende. När vi talar om hårdheten på detta så är det faktiskt två och en halv gånger hårdare än ett vanligt ekgolv, kan vara värt att ta med i beräkningen ifall man har många barn eller ifall det ska vara i en miljö som är mer använd.

Läs mer

3 artiklar

Stigande ordning
per sida