Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Helgtips! Drinkvagnar

2017-05-26 09:48

Av AT

Barvagn, drinkvagn, serveringsvagn, rullvagn, rullbord… kärt barn har många barn. Vad man nu vill kalla det för, så bör det införskaffas. En drinkvagn är en smart inredningsvara som fyller fler funktioner än att bara servera drinkar och fika. Givetvis behöver inte drinkvagnen användas som en drinkvagn, eller som serveringsvagn, utan kan ju stå i hörnkanten av en yta likt ett sidobord som lätt går att förflytta.

Läs mer

Svårt att välja matta?

2017-03-23 13:55

Av AT

En ganska ny kategori här hos oss är mattor, så jag tänkte att vi skulle lära oss lite om mattor tillsammans. Mattor är otroligt viktigt för inredningen; för att få ett hem att verkligen kännas som ett hem. Självklart ska du välja matta efter egen smak, men om du behöver lite hjälp på traven när det kommer till storleken på mattan så är detta ett bra inlägg för dig.

Läs mer

Det populära Bloomingville

2017-03-10 10:23

Av AT

Bloomingville startade 2000 och är idag ett ledande globalt varumärke med produkter inom hemmamiljö. I deras sortiment hittar du produkter för en up-to-date inredning. Företaget släpper årligen två stora kollektioner, fem mindre express kollektioner samt en julkollektion. Det trendiga sortimentet känns helt rätt i tid, och innehåller massor med produkter inom möbler och inredning som är så kallade ”must haves” vilket gör Bloomingville till ett så populärt och ledande företag.

Läs mer

Inred med Barnkammarboken

2016-11-29 16:22

Av AT

Den omtyckta bokserien Barnkammarboken med rim, ramsor, sånger och sagor vi alla känner till har nu tagit sig an något mer än bara böcker i samarbete med Kids Concept; nämligen inredning. I serien Barnkammarboken från Kids Concept finns lampor, klossar, boxset, mätstickor, lära-gå-vagnar, leklådor, kistor och boklister för att inreda dem allra minstas rum. Färgerna går i en mild babyrosa och svag mintfärg med inspiration från bokserien.

Läs mer

Help light the darkness

2016-10-19 09:13

Av AT

Cancer är en hemsk sjukdom som kan drabba vem som helst, ung som gammal. Cancern lägger sig som en mörk skugga över lyckliga stunder och gör det svårt att vara positiv, både för den sjuke, men även för dess anhöriga. Många av oss har någon i vår närhet som någon gång drabbats av cancer, vare sig det är en närstående eller en bekant. Jag själv vet hur cancern berövar lycka och till och med förföljer den drabbade om han eller hon tillslut tillfrisknar. Det är därför Victorian valt att lansera doftljusserien Burn Cancer.

Läs mer

Ibland kan ett rum kännas lite tråkigt och kallt och man kan känna att man aldrig riktigt får till det när det kommer till inredningen. Tro mig, du är inte ensam. Det bästa och enklaste knepet jag har då är att investera dig i en matta, detta ger oftast ditt rum ett stort lyft.

Läs mer

Bokhyllan - inredning för sinnet

2016-10-10 16:47

Av AT

När var sist du läste en bok? Allra minst, sist du läste klart ett bok? En bokhylla fyller flertals funktioner, men den viktigaste kanske är att du tvingas att läsa lite mer...

Läs mer

Att hitta rätt tapet

2016-09-29 10:51

Av AT

Varje år tillverkas, och säljs, miljontals tapetrullar. Att hitta rätt tapet kan vara som att hitta en myra i en skog. Vart börjar man kolla?

Läs mer

Takbjälkar och höga tak

2016-09-27 17:01

Av AT

En lägenhet eller ett hus med högt i tak är drömmen för många av oss. Där är jag definitivt en av dem som drömmer om ett högt tak där ögonen knappt spenderar någon tid på. För det är väl det som är hela grejen med högt i tak. Det är inte så ofta dem höga taken används till något speciellt. Inte heller når ögat dit, så vi kanske inte ens kollar på denna lyxskapelse så mycket. 

Läs mer

Lyft interiören med takrosetter

2016-08-28 11:34

Av JPP

Går du i tankar att det kanske är på tiden att få ett nytt utseende och en ny känsla i ditt hem till ett lågt pris. Så är en takrosett från Lundbergs ett väldigt kul och enkelt ingrepp i ditt hem. Den kostar inte mycket och den levereras till ett utlämningsställe i närheten av där du bor.

Läs mer

Artiklar 1 till 10 av totalt 18

Stigande ordning
per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2