Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Iste med Tea-Jay

2016-10-04 15:13

Av AT

Låt mig introducera Tea-Jay från Blomus, om du inte redan hört talas om denna fantastiska istetillverkare det vill säga. Iste är den idealiska svalkan under heta sommardagar, och ett perfekt komplement till middagen och fikat. På endast några minuter kan du göra iste med hjälp av Tea-Jay, utan att behöva kyla ner det heta téet. Här kommer ett recept till dig som älskar goda drycker.

Läs mer

Granit, marmor eller komposit?

2016-09-22 13:27

Av AT

En kort guide om vad som är skillnaden mellan granit, marmor och komposit och vilken du bör välja. Tre makalöst fina material som smakfullt passar in i alla typer av kök. En investering som kan bli dyr, men betyder inte att det kostar mer än det smakar. Velar du mellan granit, marmor eller komposit? Läs min lilla mini guide som jag framställt med hjälp av en vän på Noblessa kök.

Läs mer

Vad skär du dina råvaror på?

2016-07-18 16:56

Av AT

Hjälpredan som håller sig ganska tyst i köket, till skillnad från alla påkostade knivar som TV-kockarna hjälpt oss att plocka ut. Många har vi ordentliga knivar, som vi ser till att ta hand om men väljer sedan att använda dem på gamla ohygieniska skärbrädor av plast. Hur tänkte vi här?

Läs mer

Servera vinet med stil och klass

2016-03-15 16:49

Av JPP

Det finns mängdvis med olika vinkylare på marknaden, och på senare tid har efterfrågan på vinkylare gått upp i taket. Dels för att det är en vardagslyx, samtidigt som en vinkyl uppfyller ett praktiskt behov. Det finns vinkylare med vacker och behaglig belysning som bidrar med en härlig och exklusiv känsla. Det är viktigt att vinet har rätt temperatur för att få fram de rättvisa smakerna och vinets bouquet.

Läs mer

4 artiklar

Stigande ordning
per sida