Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Balkonghäng

2017-06-22 15:27

Av AT

Nu är sommarn äntligen här!.. typ. Eller? Vi vet inte, men det hindrar inte oss från att börja inreda balkong, trädgård och altan. För när solen väl är här gäller det att vara redo. Ingen tid att förlora. Här tipsar vi lite om vad du kan ha på balkongen från vårt sortiment - glöm inte grönska och växter!

Läs mer

LotusGrill: Sommarens grill!

2017-05-10 09:01

Av AT

Det är inte många som känner till LotusGrill. Därför kommer här ett inlägg om vad som är så speciellt med LotusGrill och varför den är värd att känna till. Jag menar, en grill som i princip är rökfri och går att lyfta medan den är igång? Hur bra som helst.

Läs mer

Svalka dig med en utedusch!

2017-04-10 13:18

Av JP

Våren och sommaren är på väg och det är många som börjar ta hand om sina trädgårdar igen. Snön håller änligen på att smälta och snart så är gräsmattan, träden och buskarna gröna igen och de är dags för klippning och skötsel. Allt detta slit med fix och trix är både jobbigt och påfrestande då svetten ofta rinner längs kroppen. Vad passar då inte bättre än en utomhusdusch på tomten? Den är smidig och tar inte mycket plats samtidigt som den kyler av dig när du håller på att svimma av hetta.

Läs mer

Softubs spabad

2016-06-14 11:14

Av MM

Har du länge drömt om att inskaffa en pool eller ett spa hemma? Efter en stressig vecka på jobbet behöver man självklart koppla av. Även kvalitets tid behövs med familjen, vänner och även med sig själv ibland. Då kan det bästa sättet vara genom att sätta sig i ett bad och läsa en bok eller bara njuta av lugnet. Här har vi tips till dig från Softubs härliga sortiment.

Läs mer

Fem stjärniga möbler

2016-06-08 11:54

Av AT

Den klarblå färgen från havet, himlen och Medelhavets keramiska hantverk. Den iögonfallande röda färgen från vallmo blommor i ett solgult vetefält. Det behagliga gröna från vingårdar och olivträd. Den rena vita färgen från släta stenar och putsade väggar. Färger som är mer än bara färger; sensationer som förmedlar Italiens natur och kultur - och som inspirerar. Det är Ethimo.

Läs mer

Vilken postlåda ska jag ha?

2016-04-12 18:21

Av GL

Postlådor kan variera i både storlek, pris och färg. Det viktigaste med postlådan är att den givetvis ska uppfylla sitt syfte med att samla in posten som brevbäraren kommer med. Det finns då postlådor som är gjorda i olika material såsom plast, trä och plåt. I detta inlägg får du tips om vad du ska välja för postlåda, beroende på vad du är ute efter.

Läs mer

Lys upp din trädgård

2016-04-04 22:37

Av MM

Mixa eller matcha trädgårdbelysningen? Allt har med vilken typ av stil man vill ha. Antingen kan man matcha trädgårdslyktan, med en pollare eller en stolplykta från en serie. Eller mixa med sin egna smak av allt. Här kan du se olika sätt att dekorera trädgården med ljus.

Läs mer

För en högre mysfaktor på nolltid!

2016-04-04 09:54

Av JP

Vi alla kan nog känna igen oss i den underbara känslan av att komma hem efter en tuff dag på jobbet eller skolan och få slänga sig i soffan och bara slappna av. Det är inte många känslor som är så skön som den och vad är då inte mer avslappnade än att ha en mysig miljö runt omkring sig? För att få din omgivning att bli mysigare än vad den redan är så är Moodlite Globe ett hett tips för dig.

Läs mer

Småhus utan bygglov

2016-04-04 09:22

Av SH

Det blir mer och mer populärt med att bygga stugor och småhus på tomten som ofta används som fritidshus, gästhus eller förvaringshus. Dessa småhus ger dig snabbt ett par extra kvadratmeter att utnyttja och kan ge dig friheten till en avkopplingsfri zon eller bara en plats till förvaring. Att bygga en friggebod på tomten är heller inte så komplicerat som många kan tro. Exempelvis behöver du inte ansöka om bygglov för boden om allt går till på rätt sätt. Nedan listas ett par regler och punkter som boverket har tagit fram så att du snabbt och enkelt kan komma igång med bodbyggandet.

Läs mer

Sommarglädje i trädgården

2016-03-01 14:34

Av AT

Snart är vi inne på andra kvartalet av ett nytt spännande år. Våren närmar sig, och eftersom människan gör allt annat än att leva i nuet börjar det alltså bli dags för den årliga planen; Den vi alla kvalar till med kollegorna hack i häl och chefen som domare – sommarsemestern. För vad är en sommar utan semester? Helst någonstans där inget vet var vi heter och undrar vart vi kommer från. Skapa ett utrymme du inte vill fly från när semestern äntligen är här!

Läs mer

Artiklar 1 till 10 av totalt 18

Stigande ordning
per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2