Rädda trädgårdsinredningen med fin dekor och solskydd

På våren och sommaren tillbringar många svenskar sin fritid i trädgården, balkongen eller altanen. Det vanligaste är att man inreder dessa uteplatser med någon typ av möbelgrupp för att kunna umgås med och underhålla ett sällskap vid. Till platserna kan du dock hitta så mycket mer än bara ett par trädgårdsstolar och ett bord för att förvandla platsen till det ultimata avkopplingsstället för vänner och familj.

Sol- & regnskydd 

Vi är alla väl medvetna om att den svenska sommaren ibland kan vara lite oförutsägbar när det kommer till vädret. Vi kan oftas mötas av regn- och rusk den ena dagen och stark sol den andra. Ett bra väderskydd är ett måste för att slippa sitta inomhus oavsett väderlag. Paviljongen är ett utmärkt skydd mot både regn och stark sol, samtidigt som det verkligen förskönar trädgårdens utseende. Paviljonger finns i många olika typer och färger och material och är lätta att montera. Ställ paviljongen i en centrerad plats i trädgården och inred med möblerna under den. Du kommer aldrig vilja lämna platsen!   

Givetvis bor inte alla i ett hus med en trädgård. Bor du i en lägenhet och har en balkong är parasollet det klassiska skyddet mot stark sol. Parasoller hittar du i många storlekar och färger för att matcha din övriga balkonginredning.

Trädgårdsdekor

Förutom praktiska möbler finns det mycket mer du kan fylla ut trädgården med. Har du en stor trädgård och småttingar hemma så är lekhus, gungor och sandlådor de perfekta utfyllnadsdetaljerna. Skapa drömleksaksplatsen till dina barn i deras egna trädgård som är lätta att montera upp och ner när det börjar bli kallare ute.

Har du buskar och träd i trädgården kan trädgårdssten och fågelmatare vara perfekta inrednignsdetaljer till dessa och gillar du att plantera finns odlingsbänkar och krukor till både trädgården och balkongen.

Oavsett hur din uteplats ser ut kan du hitta fin och praktisk inredning för att skapa en fridfull plats till våren och sommaren.  

Bildkälla: http://www.jabo.se/se/sortiment/traedgaardsinredning/pergola-byggsats/