Cinderellas förbränningstoaletter är en av marknadens modernaste och miljövänligaste och som passar utmärkt att installera i ditt sommarhus. Detta då du kopplar ventilationsröret genom din vägg i fritidshuset så att på så sätt slippa både lukt och kallras.

Denna toalett underlättar även hanteringen av restprodukterna då detta bildas till aska. Det är då enkelt för gemene man att tömma.

Några vanliga frågor angående Cinderellas förbränningstoalleter är om man tex kan använda toaletten under pågående förbränning? Det går givetvis att göra detta då förbränningen avbryts så fort man öppnar toalettlocket.

Andra vanligt förekommande frågor är vad man gör av askan vid tömning och om det luktar vid förbränningen? Då askan är helt bakteriefri går det hur bra som helst att slänga det på komposten alternativt i sin rabatt. Det luktar mindre än en vanlig vattentoalett men självklart kan man känna lukt av bränd aska som passerar ut genom ventiationsröret.

För att summera förbränningstoaletterna från Cinderella, så kan det göras med att kort och gott säga att det är ett idealiskt alternatv att ha i sitt fritidshus. Både när det kommer till miljö och funktion då det enda som blir kvar är askan som man som fritidshusägare med lätthet kan strö över sina nyplanterade grönsaker och blommor. Samt att man vet att man är ägare av förbränningstoalettens Rolls Royce.

Bildkälla: http://www.fritidstoa.se/