Bloomingville startade 2000 och är idag ett ledande globalt varumärke med produkter inom hemmamiljö. I deras sortiment hittar du produkter för en up-to-date inredning. Företaget släpper årligen två stora kollektioner, fem mindre express kollektioner samt en julkollektion. Det trendiga sortimentet känns helt rätt i tid, och innehåller massor med produkter inom möbler och inredning som är så kallade ”must haves” vilket gör Bloomingville till ett så populärt och ledande företag.

Ett exempel på en väldigt nutida produkt är den blåa sammetfåtöljen med mässingsben som visas på bilden nedan. Sammet har blivit väldigt populärt igen (för vi alla vet att nya trender är inget förutom gamla trender som väckts till liv igen). Själv har jag alltid haft svårt för sammet, och har det fortfarande. Men jag älskar både denna soffa och fåtölj. Färgen är helt rätt och passar som handen i handsken med mässing. En riktigt snygg kombination av två populära element som passar nästan vilket hem som helst. Var inte rädd att blanda färger och tyger. Har du inga mässingdetaljer betyder det inte att fåtöljen inte kommer att passa hemma hos dig, tvärtom så kanske det blir ännu snyggare då den får en chans att sticka ut lite extra. Ett tips är att köpa ljusstakar, lampor och annan dekoration med mässingdetaljer för att hålla en slags röd tråd i inredningen. 

Fåtöljen och soffan finns självklart i andra färger och tyger ifall du inte fallit pladask för sammetstrenden ännu. För det handlar ju inte bara om att springa ikapp alla trender och alltid ha det som är inne. Det viktigaste är alltid att du älskar din inredning - och att du trivs när du är hemma. 

Så, för dig som älskar inredning och vill förnya möblerna där hemma, lär du definitivt hitta något i Bloomingville’s sortiment. Och om inte, så har du i alla fall fått din dos av ögongodis för dagen. Enjoy!