Det krävs inte alltid mycket för att göra badrummet lyxigt och lyx behöver heller inte kosta en förmögenhet. Med Gustavsbergs nya takduschar är det som att du duschar på ett 5-stjärnigt hotell i ditt alldeles egna badrum.

Skifta vattenflödet i flödesvredet för att smidigt välja mellan takdusch och handdusch. Det generösa vattenflödet från takduschen omfamnar hela din kropp för en maximal duschupplevelse. Den smarta handduschen kan du ställa in i tre olika strållägen - alla tre ger kroppen en masserande känsla. Att få en duschupplevelse med det lilla extra kräver inte mycket, varken i form av tid och pengar. När du valt din favorit takdusch monterar du enkelt fast det genom skruvning eller limning! Supersmidigt. Välj mellan runda eller fyrkantiga former - alla med hög kvalitet och smarta funktioner. Ditt hemmaspa väntar dig!

Just nu har vi en tävling på vår Facebook-sida där vi tävlar ut Gustavsberg Takdusch Estetic Square, den supertunna takduschen med rena, obrutna linjer och mjuka konturer.