Låt din personliga stil och favoritfärg fräscha upp ditt badrum.

Kandre tillverkar toalettsitsar i olika färger och former för att passa de flesta toalettstolar och badrum. Badrummet är ett rum i huset som har blivit lika viktigt och ”inne” att inreda som övriga rum i hemmet. Varför då inte välja att piffa upp badrummet med lite färg?

Många stora tillverkare väljer att tillverka modernare möbler med färglada färger. Detta gäller allt från oranga badkar till blåa kommoder. Det är just detta KANDRE bemästrar kanske bättre än någon annan tillvekare av toalettsitsar på marknaden då de har sitsar i de flesta färger som existerar.

Utöver de läckra färgerna är det den goda kvaliten som definierar varumärket KANDRE. Sitsarna är tillverknad av träfiber som tillsammans med lim utgör grunden. För styrka och bättre hållbarhet får sitsen ett överdrag av glasfiberarmerad polyester som sedan lackas för en finare ytfinish. Det är denna tillverkningsprocess som gör att sitsen kan hålla sig fräsch i flera år.

Förutom att leverera god kvalité och ett fint utseende väljer KANDRE även att använda sig utav lokala leverantörer i syfte att förkorta transporttiden, detta minskar påverkan på miljön samtidigt som du får en kvalitativ sits tillvekad av FSC-certiferad furu från våra egna svenska dalaskogar.

Vill du ha en KANDRE toalettsits har företaget utvecklat en enkel tabell på sin helsida som visar hur bra de oika modellerna passar respektive toalettstol. 

Bildkälla: http://www.kandre.se/