En fönsterbänk är något som verkligen kan vara användbart för mycket. Det är inte bara en smart inredningsdetalj utan även en vacker sådan. För det första så ger det fönstret en helt ny look eftersom du kan välja allt från vilken färg och material du vill ha till vilken sorlek du vill ha, du kan även välja om du vill ha ventilation eller inte. Dessa valmöjligheter gör så att du har chansen att få det precis som du vill efter din egna stil.

För det andra så kan man utsmycka sin fönsterbänk med ett flertal olika inredningsdetaljer, såsom vaser, krukor, ljusstakar och prydnader. När man väljer att använda en fönsterbänk så ser det inte bara trevligt ut inifrån, utan även utifrån också. Detta leder till att ditt hem nog kommer både kännas och se mer hemtrevligt ut än innan. En annan fördel med att använda fönsterbänken som inredning är att man lätt kan byta ut det man väljer att ha på, känner du en kväll för att ha massa tända ljus i fönstret –ha det! Känner du dagen efter för att ha en vas med blommor – ha det! Så tycker du verkligen om att inreda ditt hem är det här verkligen något för dig just för att det är så lätt ändra percis när man vill.

En så kallad fönsterbänk behöver man inte bara använda till att ha precis under sitt fönster, nog för att det är snyggt, men det är faktiskt lika snyggt att ha den på väggen. Så använd din kreativitet och sätt upp den på väggen istället och använd den som en hylla. Fönsterbänken fick helt plötsligt en ny funktion, nämligen förvaring. Vi alla har förmodligen något fint hemma som vi inte vet vad vi ska göra av, då är den perfekta lösningen i de flesta fall en vacker fönsterbänk som man använder som just hylla.

Så känner du att ditt hem behöver sig ett lyft när kommer till inredning så är mitt stora tips att införskaffa dig en fönsterbänk!

http://www.lundbergs.com/sv-se/inspiration/inredning-inspiration/elementskydd-fonstermiljo