Ta hem Italien till din trädgård

Den klarblå färgen från havet, himlen och Medelhavets keramiska hantverk.
Den iögonfallande röda färgen från vallmo blommor i ett solgult vetefält.
Det behagliga gröna från vingårdar och olivträd.
Den rena vita färgen från släta stenar och putsade väggar.
Färger som är mer än bara färger; sensationer som förmedlar Italiens natur och kultur - och som inspirerar. Det är Ethimo.

Det italienska företaget Ethimo uttrycker lyx naturligt. Från stillheten i din trädgård till dynamiken i en offentlig miljö, alltid genom sin välbekanta originalitet.

Med produktion och huvudkontor i Rom, är det inte chockerande att Ethimo kan erbjuda möbler som håller hög klass när det kommer till design. Tyvärr, måste vi resa en bit för att få se och känna på Ethimo's utemöbler. Ethimo har valt ut pionjärer inom mode och design för att visa upp sina produkter. Med showroom i Milano, Rom, Paris och Cote d'Azur kan vi inte ta Volvon in till stan för att inhandla Ethimo en solig söndagsförmiddag.

Men med en kopp kaffe och en internetanslutning kan du få hem dessa exklusiva möbler på några klick. I en tid då vi nästan kan få tag på allt, är det självklart att Ethimo har återförsäljare över hela världen där Sverige lyckligtvis är en av dem. Ingen tid är förlorad när du scrollar genom Ethimo’s oemotståndliga sortimentet. Även om du inte tänkt köpa något. De läckra bilderna tagna i charmiga landskap och miljöer lämnar oss mållösa men fyllda med inspiration. Klickar du hem utemöbler från Ethimo kan du vara säker på att din granne inte kommer att ha samma möbelgrupp som du i sommar. En av många fördelar när man investerar i något exklusivt.

Bildkälla: http://www.ethimo.com/