Nu när våren närmar sig med stormsteg och solen tittar fram allt mer så finns det egentligen bara en sak man måste ha redo och det är såklart grillen. Vare sig man tycker bäst om gasolgrill eller kolgrill, där den senare varianten definitivt är det bättre alternativet, så finns det inget bättre än att dra fram och damma av denna underbara pryl. Givetvis går det att grilla året om men det är inte riktigt samma känsla under vintertid, speciellt då det blir en del minusgrader och det blir alldeles för kallt att stå ute.

Väljer man en kolgrill behöver man inte ha den gamla vanliga klotgrillen utan man kan ju också välja en betydligt snyggare variant som till exempel en Dorado klotgrill från Landmann och varför inte använda sig av tillbehör som ”Grillrör Beer Can Chicken” när det finns möjlighet.

Vill man istället använda sig av gasolgrill så finns det också mycket möjligheter att få denna i snygg design, då kan man även i detta fall vända sig till Landmann för att hitta bra produkter. Där kan man till exempel välja grillen Triton som passar bra om man har lite platsbrist.

Har du ännu mindre plats, om du bor i lägenhet med balkong eller vill ha en variant till husvagnen, då finns det andra alternativ som till exempel Bluegaz gasolgrill som då passar dem som antingen har lite plats eller vill ha möjlighet att ta med sig grillen.

Många är vi som gillar att stå framför grillen vilket gör att grillsäsongen blir väldigt lång, men ska man hinna med att grilla allt från fisk och kött till grönsaker och haloumi så behöver man också börja i tid. Varför inte sätta igång direkt och dra fram grillen ikväll? Det gör inte så mycket att det ännu inte har blivit tillräckligt bra väder, det går att grilla ändå.

Bildkälla: http://www.landmann.se/press/pressbilder