De flesta hushåll och verksamhetslokaler är utrustade med någon typ av dammsugare som dessutom är ett allför nödvändigt städredskap för underhåll av hem och lokaler. Vanliga hushållsdammsugare klarar av att dammsuga främst smulor, damm och olika typer av småspill, vilket ofta är det ända som behövs i mindre hem eller tomma lokaler. Grovdammsugaren däremot klarar av att dammsuga upp större föremål som exempelvis grus, spån och vätskespill. Som ett led i detta går det definitivt att säga att många kan dra nytta av en grovdammsugare.

Äger du ett stort hem med många barn och/eller husdjur? - kan du dra nytta av grovdammsugaren. Äger du en verksamhet som behöver underhållas och städas från grov smuts? - kan du dra nytta av grovdammsugaren.
Äger du en hobbyverkstad där det är risk för mycket spill? - kan du även här dra nytta av en grovdammsugare.

Den nya grovdammsugaren Multi 30T från varumärket Nilfisk har allt en grovdammsugare ska ha och lite till. Dessutom lämnar den inte ett alltför stort hål i plånboken. Med sin 30 liter stora behållare och 1400 watts motor klarar Multi av att suga upp allt från vatten till grus. Dessutom har den en semiautomatisk filtrengöring vid namn Push&Clean som kontunuerligt underhåller den höga sugförmågan. Det enda du behöver göra för att rengöra filtret är att hålla för sugöppningen och trycka på rengörringsknappen. En annan fin finness är våt- och torrfiltret som sparar dig mycket tid och besvär då du kan avända samma filter för uppsugning av både vatten och smuts.

Multi grovdamsugaren kan alltså alla dra nytta av då den lämpar sig i hemmet, fritiden och i verkstaden och är ett måste för ett enklare städunderhåll och det perfekta komplementet till den traditionella dammsugaren.

Bildkälla: https://consumer.nilfisk.se/sv/products/Pages/category.aspx?CategoryId=10110101&Name=Wet_&_dry_vacuum_cleaners