Vi alla kan nog känna igen oss i den underbara känslan av att komma hem efter en tuff dag på jobbet eller skolan och få slänga sig i soffan och bara slappna av. Det är inte många känslor som är så skön som den och vad är då inte mer avslappnade än att ha en mysig miljö runt omkring sig? För att få din omgivning att bli mysigare än vad den redan är så är Moodlite Globe ett hett tips för dig. 

Moodlite Globe är en designlampa som skapar ett magiskt ljus för dig. Det unika med denna produkt är att den kan användas nästan var som helst, du kan ha den inne bredvid din säng för ett skönt morgon- eller kvällsljus liksom du kan ha den ute i t.ex. din pool eftersom den är vattentät och dessutom trådlös. Ja, den passar precis överallt i ditt hem och trädgård. Moodlite Globe har till skillnad från många andra lampor även en egenskap som gör att den inte blir varm, vilket är bra då den kan ligga och flyta i poolen medans du badar utan att störa liksom den är anpassad för att vara i ett barnrum.

Bortsett från att lampan är mångfunktionell så är den dessutom väldigt vacker att titta på. Den skapar ett otroligt lugn som jag tror många är ute efter som lever i en stressad vardag. Färgen på denna lampa kan du välja själv mellan sju olika färgar samt att den är dimbar, vilket betyder att du kan välja hur starkt du vill att lampan ska lysa. Moodlite Globe finns även i tre olika storlekar.

Så är du ute efter en lugnare vardag så är nog Moodlite Globe något för dig då ljuset sägs vara otroligt bekvämt!

Bildkälla: http://www.gpbatteries.se/tradlos-belysning/gp-moodlite-2/