Färgglada beslag, nyckelskåp och handtag

Det finns många olika sätt att göra om sitt hem. Du kan måla om eller tapetsera, men då blir det mer av ett projekt som ofta drar iväg både i tid och pengar. Ett mycket roligare, billigare och framförallt enklare sätt att göra om i sitt hem är att se över sina beslag, knoppar och handtag.

Ta till exempel Habos färglada serier Milo och Alexander. Dessa finns i 8 olika färger och det är ett väldigt enkelt sätt att sätta färg på sitt hem utan att det känns som ett projekt. De går snabbt och smidigt att borra upp dessa på väggen och inte bara att de är väldigt coola så fyller de även sin funktion.

En annan bra serie från Habo som går att välja i 8 olika färger är deras nyckelskåpsserie Key. Detta nyckelskåp har du möjlighet att förvara åtta st nyckelknippor. Även ett val av  ett färgglatt nyckelskåp gör en enorm skillnad i ditt hem. På detta sätt kan du inreda ditt hem  både  funktionellt och färgglatt.

Istället för att köpa en ny dörr kan det ibland räcka med att byta ut sina gamla handtag. Ett av Habos färgglada sortiment är Serien Las Vegas. Denna serie kan också väljas i åtta olika färger. Det är oftas inga problem med att byta ut sina gamla handtag och montera på de nya. Dörrarna kommer då att få ett helt annat utseende och det är en väldigt underskattad inredningsdetalj som gör en stor skillnad.

För att göra en färgglad förändring så krävs det inte så mycket mer än att sätta upp en krok, ett nyckelskåp eller varför inte helt byta ut alla dina dörrhandtag. 

Bildkälla: http://se.habo.com/