Cancer är en hemsk sjukdom som kan drabba vem som helst, ung som gammal.  Cancern lägger sig som en mörk skugga över lyckliga stunder och gör det svårt att vara positiv, både för den sjuke, men även för dess anhöriga. Många av oss har någon i vår närhet som någon gång drabbats av cancer, vare sig det är en närstående eller en bekant. Jag själv vet hur cancern berövar lycka och till och med förföljer den drabbade om han eller hon tillslut tillfrisknar. Det är därför Victorian valt att lansera doftljusserien Burn Cancer.

10% av försäljningen går oavkortat till Ung Cancer - en organisation som jobbar med att stötta unga vuxna som drabbats av sjukdomen. Under 2015 lyckades Victorian dra in över en halv miljon kronor till Ung Cancer. I år är självklart målet att kunna bidra med ännu mer. Och du kan självklart hjälpa till.

I serien Burn Cancer finns tre olika dofter; Juicy Peach, Magnolia och Grapefruit Vanilla. Mattsvarta doftljus med guld, brons eller silverfärgade detaljer ger en exklusiv känsla över produkterna. Med en brinntin på hela 30 timmar och ljus gjorda helt i miljövänligt sojavax kommer du att kunna avnjuta ditt doftljus många mysiga vinterkvällar.

Ett doftljus från Burn Cancer är den perfekta presenten att ta med när du är bortbjuden, istället för en chokladask. En present som betyder något, och som faktiskt gör skillnad. Men jag tycker alla bör börja med att köpa hem åtminstone en, till sig själv.

Bildkälla: http://www.victorian.se/burn-cancer