Den omtyckta bokserien Barnkammarboken med rim, ramsor, sånger och sagor vi alla känner till har nu tagit sig an något mer än bara böcker i samarbete med Kids Concept; nämligen inredning. I serien Barnkammarboken från Kids Concept finns lampor, klossar, boxset, mätstickor, lära-gå-vagnar, leklådor, kistor och boklister för att inreda dem allra minstas rum. Färgerna går i en mild babyrosa och svag mintfärg med inspiration från bokserien.

Barnkammarböckerna är en hyllad serie antologier som passar alla barn från vaggan ända upp till barn i dagisåldern. Bokserien står högt upp på presentlistan när det gäller dop och babypresenter mycket tack vare hur Barnkammaren lyckas kombinera gamla kära favoriter med härliga illustrationer och nyskrivet material. En perfekt balansgång mellan nytänk och nostalgi.

Med syftet att stimulera barnens läsande och göra böckerna lättillgängliga i barnkammaren har Kids Concept i samarbete med Bonnier Carlsen lyckats skapa en serie som är lätt att älska.

Glöm inte hur viktigt högläsning är för att utveckla barnens sinnen, ordförråd samt fantasi men även för att förstå omvärlden, som Bonnier Carslen själva har uttryckt det. Inte bara är högläsning lärorikt och väldigt viktigt, men den ömsesidiga känslan av närhet och trygghet som skapas mellan barn och vuxen dem stunderna boken är i fokus är ovärderliga och oersättliga.

Bildkälla: http://kidsconcept.se/