Varför ska man nöja sig med att sätta upp en vanlig badrumsbelysning när man kan lyxa till det med exempelvis Krebs Badrumskrona Pompe? Detta kommer garanterat göra att du skiljer dig från mängden av din vänner och lyckas lyfta fram känslan i ditt badrum till andra nivåer.


Pompe Badrumskrona stomme är förnicklad och prismorna är gjorda för hand. Många tror att det är väldigt svårt och jobbigt att rengöra dessa kristallkronor då de ofta består av flertalet prismor som då är tidskrävande att rengöra. Det bästa sättet att rengöra en kristallkrona är att använda sig av ett specialrengöringsmedel som heter Sparkle Plenty. Det enda som krävs är att man sprejar rikligt av detta medel över prismorna och sedan låter dessa torka. Svårare än så behöver det inte vara för att rengöra sin kristallkrona.


En designlampa från Krebs som gjort succé är lampan De Lux, en uppgardering av den tidigare Deignlampan Lux. Det som skiljer dessa åt är att De Lux har 34 st halogenlampor istället som på Lux som har 18 st lamphållare. Denna designlampa väcker en stor uppmärksamhet då den är otroligt pampig när den hänger i allrummet eller vardagsrummet. De Lux passar den som vill ha det lilla extra och en lampa som är designad av den kända designern Thomas Larsson.

Vill du dekorera dina fönster med en stilful kristallkrona bör du satsa på den otroligt prisvärda Krebs fönsterbelysning Wachtel. Denna ger ifrån sig ett behagligt sken under mörka kvällar och under soliga dagar ger prismorna av sig ett sken av regnbågens alla färger.
Så nästa gång du ska köpa en ny belysning, överväg då att köpa en kristallkrona eller en desginlampa då detta kan skapa ett helt nytt magiskt intryck vart du än väljer att placera denna i ditt hem.

 Bildkälla: http://www.mynewsdesk.com/se/krebs