Går du i tankar att det kanske är på tiden att få ett nytt utseende och en ny känsla i ditt hem till ett lågt pris. Så är en takrosett från Lundbergs ett väldigt kul och enkelt ingrepp i ditt hem. Den kostar inte mycket och den levereras till ett utlämningsställe i närheten av där du bor. Den är helt i materialet polystyren, det materialet är nästintill viktlöst. Många väljer att limma fast dessa i taket i det utförande de kommer i. Med det menar vi i den vita färgen med denna härliga stuckatur som skapar ett underbart antikt inslag i vardagen. Vill ni inte ha den i denna vita färg så går det självklart att måla dessa själv. Det enda ni ska tänka på vid målning själva av dessa är att använda en vattenbaserad färg och självklart en färg som passar ert hem och personlighet.

Som ni ser på bilden ovan så har personen i fråga skurit den i mitten för att så snyggt och omsorgsfullt placera sin kristallkrona i den. Detta skapar en otrolig känsla i hemmets hjärta vilket vill säga är vardagsrummet. Det finns flera olika storlekar på rosetterna från Lundbergs och man behöver inte alltid placera en kristallkrona i dem för att det ska skapa stämning eller vara snyggt. Det går mycket bra att till exempel välja den mindre takrosetten Donatella för att ge rummet det där lilla extra. Kika på bilden nedanför och försök att se den framför er i ert tak på ett ställe som nu är tomt.

Köp lite olika storlekar och låt skaparglädjen och kreativiteten skapa ett härligt och nytt utseende i era hem. Glöm inte att måla dem ifall ni vill ha dem i andra färger.

Bildkälla: http://starwoman.damernasvarld.se/2015/08/27/detaljerna-som-gor-det-3/