Den första snön har fallit och julen börjar närma sig. Många tycker att det är alldeles för tidigt att börja julpynta redan nu i början av november, men jag tycker att det är okej att tjuvstarta lite i alla fall. Man kanske inte behöver plocka fram julgranen än men det finns andra små läckra och billiga pynt som jag tänkte tipsa er, som är lika tokiga i julen som jag är, om.

Ett redskap från naturen som man kan göra många fina skapelser av är granris. Med granriset så kan du göra allt ifrån en krans, att ha hängade på dörren, till att enkelt bara lägga kvistarna i en vas och ha framme på bordet. Båda dessa förslag är minst lika fina och skapar en mysig känsla och atmosfär. En krans kanske låter som något som är både tidskrävande och svårt att göra, men det är faktiskt tvärtom, de är superenkelt. Det enda du egentligen behöver är granris och ståltråd. När du skaffat fram detta så är det bara börja tvinna riset kring din karns av ståltråd, busenkelt!

Om man ändå tycker att detta är för pilligt och man vill göra något ännu enklare så skulle jag rekomendera att bara dekorera ditt hem med i princip det du kan hitta ute, t.ex. kottar,  kvistar och grenar. Alla dessa tre föremål är väldigt hemtrevliga och lätta att pynta med. Kottarna kan du t.ex. bara spraya i någon färg och vips så har du en riktigt cool inredningsdetalj.

Det behöver inte alltid vara så svårt eller dyrt att inreda sitt hem. Ett sista bra tips är att duka så som de har gjort på bilden ovan, så himla snyggt! Kör hårt och lycka till!

Bildkälla: http://lantliv.com/diy/6-enkla-jultips/