Alla vi som är bosatta i Sverige vet att vårt klimat är väldigt varierande, vi har allt ifrån sol och regn till snö och is. Detta kan leda till att din ytterdörr blir fruktansvärt sliten väldigt snabbt, vilket kan kännas tråkigt då du kanske behöver köpa en ny dörr. Det är ju alltid tråkigt att lägga pengar på något som gått sönder eller blivit alldeles för slitet.

Något som många inte tänker på är att det finns en väldigt enkel lösning på att få din ytterdörr att hålla sig vid liv några år längre. Lösningen är att införskaffa dig ett entrétak. Taket kommer att skydda din ytterdörr från alla vädertyper och på bilden ovan ser man Gop Entrétak Lucida 1350, det taket skyddar även mot UV-strålar från solen och förhindrar din dörr från att bli gul.

Ett entrétak passar till de flesta hustyper som finns, det spelar ingen roll om du bor i villa, radhus eller vill ha ett tak till din friggebod, alla ytterdörrar behöver skydd. En annan fördel med att ha ett entrétak är att det är väldigt modernt och ger ditt hus ett lyft med de fina designerna som finns.


Så om du vill att din ytterdörr ska hålla längre än vad den brukar så borde du verkligen köpa ett entrétak. Betsäll det idag bekvämt hemifrån från Buildor.se.

Bildkälla: https://www.gop.se/inspiration/