Har du länge drömt om att inskaffa en pool eller ett spa hemma?

Då måste du kolla in det här spabadet från softub. Den finns i tre olika modeller.
Resort 300 är den stora modellen, som tar upp till 6 personer. Den är perfekt att ha om man är fler som umgås eller är en större familj då är den här den rätta för dig. Legend 220 är en väldigt lik modell till resort 300, den rymmer upp till 4 personer. Den tredje modellen sportser 140 får en eller två personer plats i. Perfekt att ha i en mindre terass eller i balkongen.

Spabadet från softub är väldigt enkel att installera och till att användas. Den väger inte mycket alls vilket gör det lätt att placera om den ifall det skulle behövas.

Det bästa med softubs spabad är att den använder sig av en avancerad Whisper teknologi vilket gör att den inte låter som de allra flesta gör. Med det här badet kan du njuta av tystnaden.

Efter en stressig vecka på jobbet behöver man självklart koppla av. Även kvalitets tid behövs med familjen, vänner och även med sig själv ibland. Då kan det bästa sättet vara genom att sätta sig i ett bad och läsa en bok eller bara njuta av lugnet.

Den har inga färdiga formade platser. Med det här rymliga spabadet har du friheten att flytta runt, sätta dig i just den position som passar dig bäst.

Det yttre materialet av softubs spabad är av läder och är stark nog att klara av all typ av väder. Värme, regn och hur mycket snö som helst. Du bestämmer vilket väder du vill ta ditt bad i.

Gör det till en vana att ta koppla av på din fria tid.