Nu börjar våren närma sig och då är det äntligen dags att göra i ordning sin trädgård. Detta innebär att buskar ska klippas, gräsmattan behöver räfsas från löv och grenar och att trädgårdsmöblerna äntligen ska bäras ut. Dessvärre är det också då man noterar alla dessa skadedjur såsom mullvadar, råttor och mygg. Vad kan man då göra åt detta?

Jo, självklart ta en titt under vår kategori Skadedjursbekämpning & Växtvård. Det bästa sättet att hantera mullvadsproblem är att använda sig av Silverlines Sork och Mullvadsfritt 1250. Just denna modell är lämpad till en yta på 1250 m2 och ska tryckas ned i gräsmattan. Detta kan tex göras vid en täckande buske så att man inte behöver se produkten. Denna ger då ifrån sig vibrationer som stör mullvadarna och man får då förhoppningsvis slippa dessa skadedjur.

När sensommaren äntligen kommer och man får sitta ned i sin trädgårdsmöbel och äntligen njuta av semsestern vill man absolut inte bli störd. Framförallt inte av myggor. Alla som upplevt den svenska sommaren vet att med största sannolikhet är omöjigt att inte drabbas av dessa blodsugande insekter.

För att kunna undvika dessa myggor bör man använda sig av Silverlines Mygg & Insektsfritt Ute IPX 4 100. Som namnet på denna produkt lämpar sig denna bäst att använda utomhus. Den lockar till sig insekter och mygg med hjälp av ett lockljus. Myggen sugs in i en behållare med hjälp av en fläkt där de sedemera torkar ihjäl. Därefter är det lätt att tömma ut resterna ur denna. Mygg & insektfritt Ute IPX4 100 täcker en utomhus yta på upp till 100m2 och det som även är bra med denna är att den också tål regn. En annan fördel för den miljömedvetna är att den fungerar helt utan gifter. För att du ska helt kunna njuta av sommaren är detta en produkt vi varmt rekommenderar. 

Bildkälla: http://www.silverline.se/produktkategori/pest-protect/