Våren och sommaren är på väg och det är många som börjar ta hand om sina trädgårdar igen. Snön håller änligen på att smälta och snart så är gräsmattan, träden och buskarna gröna igen och de är dags för klippning och skötsel. Allt detta slit med fix och trix är både jobbigt och påfrestande då svetten ofta rinner längs kroppen. Vad passar då inte bättre än en utomhusdusch på tomten? Den är smidig och tar inte mycket plats samtidigt som den kyler av dig när du håller på att svimma av hetta.

För dig som har en pool hemma är detta även väldigt praktiskt. Efter att man har tagit sig ett avsvalkande dopp i poolen så kan det vara skönt att skölja av sig kloret innan man torkar för att unvika att det t.ex. börjar klia. Då är utomhusduschen en perfekt uppfinning att använda sig utav.

På dessa duschar så kopplar du enkelt in din trädgårdsslang så att röret fylls med vatten. Vattnet värms sedan upp av solens strålar så det blir behagligt när du sedan ska skölja av dig. Tiden på hur länge du kommer få varmvatten är olika beroende på vilken modell du köper, det kan variera ungefär mellan 10-20 min.

Något som även är värt att köpa till är ett trädäck som man placerar under duschen, detta för att unvika att förstöra din fina gräsmatta samt att få stå och duscha i lera.

Så investera dig i en utedusch och du kommer få en behagligare sommar!

Bildkälla: http://www.demerx.se/duschaute.html