Tapeter till alla hem och stilar

En fin tapet som faller dig in i smaken är den perfekta inredningsdetaljen som kan förändra ett helt rums utseende och känsla. Hos oss kan du hitta en rad olika tapeter för alla rum och hem från varumärkena Boråstapeter, Eco Wallpaper, Duro och Walltastic. Välj mellan randiga, blommiga, mörka, ljusa, pappers- eller EasyUp tapeter!

De två olika tapettyperna skiljer sig främst genom dess material samt tapetuppsättning. Den traditionella papperstapeten sätts upp genom limning på varje tapetlängd som efter att fått svälla, sätts upp på väggen. EasyUp tapeten är tåligare och enklare att sätta upp på grund av materialet som är baserat på polyester och cellulosa. Bara limma på väggen och sätt upp tapeten! Dessutom är EasyUp tapetens alla tryck och färger vattenbaserade och helt fria från skadliga ämnen.

Tips & Trix

1. Välj en ljus- och enfärgad tapet i utrymmen som kan kännas trånga och dåligt belysta, som exempelvis hallen eller vardagsrummet för att öppna upp rummets yta.

2. Sovrummet ska vara en fridfull plats för ro och gärna hemmets finaste rum. Där kan det vara skönt med en mörkare tapet som bidrar till dämpad belysning eller en mönstrad för ett vackrare helhets uttryck.

3. Låt barnen välja själva! Under varumärket Walltastic har vi en hel serie roliga Disney tapeter till barnens rum.

4. Innan beställning av tapet, tänk på att mäta takets höjd och rummets storlek för att veta hur mycket tapet du kommer att behöva. Räkna även med bortfall! Hellre att du beställer lite för mycket än att det fattas tapet för att slutföra rummets makeover!

5. Bilden visar EasyUp tapeten Garden Party - 3463 från en av våra bästsäljande varumärken inom tapet - Boråstapeter, gå gärna in på Boråstapeters hemsida och provtapetsera ett rum. Kolla även in deras fantastiska tapetskola! 

Bildkälla: http://www.borastapeter.se/sv/kollektion-garden-party/tapet-3463/