Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

  • Öppna
    fint!

    Dörrar av superkvalitet
    .

Köp dörrar & fönster till lågt pris online

Populära inner- & ytterdörrar från kända varumärken

Portalen ut till det fria, eller in till det säkra. Bland det första en utomstående ser när han eller hon står utanför ditt hus. Det som skiljer dig och din familj mot världen utanför. När du kommer hem, tagit av dig skorna och stängt dörren, spelar omvärlden inte någon roll för en stund. Hur vill du att denna dörr ska se ut? Ska det vara en vacker parytterdörr med läckra frostade fönster eller en stilig enkeldörr?

 

I vårt sortiment för ytterdörrar finner du hundratals olika dörrar i olika modeller, utföranden och mått. Första intrycket är viktigt och oftast svårglömt. Ge dina gäster ett gott intryck av ditt hem med hjälp av en snygg ytterdörr. Förutom att en ytterdörr ska smycka husfasaden ska den även vara trygg och ha foder som stänger ute kylan och ovälkommet besök. Vi har endast samlat högkvalitativa dörrar från väletablerade varumärken för dig och din familjs trevnad och säkerhet. 

 

Men dörrar behövs även inomhus. I ett hem finns det oftast fler innerdörrar än ytterdörrar och därför har vi även ett brett sortiment av innerdörrar. Till matsal, kök eller foajén kan det vara en riktigt bra idé med en dörr i klarglas. På detta sätt ser rummen öppna ut, fastän du stängt en dörr. Ta en titt på Sweedor Jeld-Wen's sortiment om du är ute efter en innerdörr i klarglas. Till badrummet, eller sovrummet, passar oftast en lite mer ordentlig dörr som går att låsa och inte visar vad som finns på andra sidan när dörren är stängd. För dig som letar efter något sådant rekommenderar vi dig att ta en titt på Doorias sortiment. Är du däremot ute efter en skjutdörr eller ett dörrvalv vilket inte riktigt är en dörr men kan sättas dit istället för en dörr hänvisar vi dig till kategorin Skjutdörrar & Dörrvalv under huvudkategorin Inredning.

 

När du valt din dörr är det dags för dig att välja Handtag & Beslag. Från Habo och Beslag Design finner du lekfulla handtag såväl som enkla och stilrena handtag. Tänk på att endast genom att byta handtag på en redan befintlig dörr kan du göra mycket med inredningen och lyfta upp utseendet på hela dörren.

 

Som kategorin heter har vi inte bara dörrar utan självklart även fönster. Under kategorin Fönster finner du alla möjliga fönster vare sig du är ute efter fasta fönster, vridfönster, sidohängda fönster, överkantshängda fönster eller 2- och 3-glas fönster från Polarfönster. För dig som vill få maximal utsikt ut till det fria från övervåningen av ditt hem rekommenderar vi Velux sortiment där du finner topphängda och pivåhängda takfönster. Fönster gör otroligt mycket med ett hem. Det öppnar upp hemmet, tillför ljus, värme och frisk luft. De tre sistnämna är viktiga faktorer för ditt välmående.