Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Altandörrar

Altandörr för din uteplats

Altandörr, även kallad fönsterdörr på grund av dess kombination av dörr och fönster, används ut till trädgård eller terrass. PVC har blivit allt vanligare vid tillverkning av altandörrarna men i dagsläget tillverkas många altandörrar framför allt i trä och aluminium. Altandörren lämnas ofta på glänt av olika orsaker. För att vädra hemmet, att höra om telefonen ringer när man är ute på trädgården eller för dig som förälder höra vad barnen har för sig om de är precis utanför och leker. Av just denna anledning är det därför viktigt att dörren är försedd med bra uppställningsbeslag då den oftast står just på glänt.

Du låser dörren i det läge den befinner sig i genom att vrida ner handtaget. Detta reglage innebär att risken för att dörren blåser igen minskar. Det är vanligast att altandörrar är glasade till cirka två tredjedelar, där det nedersta partiet är klätt i trä. Det finns självklart även altandörrar som är helt glasade eller där endast en liten del av dörren är klädd i trä. Vill du ha en bredare öppning ut mot din vackra trädgård är pardörrar ett elegant alternativt.

För varje altandörr finns massvis med olika mått så du ska kunna hitta den dörr som passar din altan bäst. Välj vilken altandörr du vill ha och välj sedan rätt mått i rullistan på produktsidan. Vilken altandörr är du ute efter?

Sortera utifrån
Pris
0 kr 11630 kr 0 kr to 11630 kr

8 artiklar

Minskande ordning
per sida

8 artiklar

Minskande ordning
per sida