Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Habo fönsterlås

Fönsterlås kan ha olika form och genom att bara byta lås kan du förändra hela fönstrets funktion och även utseende. Hos Buildor hittar du massor av olika fönsterlås som matchar alla fönster och smaker.

Välj ett Habo fönsterlås

Är det dags att fräscha upp de gamla fönstren? Det behöver inte vara särskilt svårt och med väldigt små, men ack så viktiga medel, kan man göra det ganska snabbt. Med ett Habo fönsterlås 281 och ett nytt Habo fönsterhandtag kan man få köksfönstret att verka som nytt. Ibland är det detaljerna som gör skillnaden och de behöver inte vara stora för att märkas.

Habo, både inredning och byggvaror

Visst är det skönt när man kan hitta allt i en och samma butik? Och ännu bättre är det när man hittar allt hos samma märke. Habo erbjuder såväl byggvaror som inredning och du kan klicka hem en Habo hatthylla i krom samtidigt som ett par nya lås och dörrhandtag. De har lyckats behålla sin höga kvalitet genom alla sina produkter och det är därför vi på Buildor har märket i vårt sortiment.

Buildor har allt och lite till

Söker du efter en online butik som säljer fönstertillbehör? Hos Buildor hittar du inte bara billiga fönsterlås, de är även kvalitativa och estetiskt tilltalande. När du har hittat dina nya fönsterlås kan du smidigt och enkelt beställa hem dem från oss. Vi erbjuder snabba leveranser, fri frakt och vi har alltid prisgaranti.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Habo (19)
  2. Housegard (1)
  3. Pisla (2)
Pris
0 kr 732 kr 0 kr to 732 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 19

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 19

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2