Köp fransk balkong enkelt på nätet

Ett klick ifrån en fransk balkong

Den franska balkongen kommer från Frankrike då det var vanligt med denna typ av balkong i olika städer i Frankrike då bygglagstiftningen inte tillät de stora vanliga balkongerna i trånga stadsbebyggelser. Den franska balkongen importerades av just denna anledning till Sverige i slutet av 1800-talet men blev populär igen på 50- och 70-talet i bland annat radhusbebyggelser.

En fransk balkong har ingen balkongplatta och kan därför inte beträdas som en vanlig balkong. Den franska balkongen tar i princip ingen plats och ger ett minimalistisk och väldigt modernt uttryck. En fransk balkong passar både klassiska villor som de passar bostadsrätter och radhus. En fransk balkong finns oftast på andra våningen och uppåt vilket gör det viktigt att du räcket är minst 110cm högt för din säkerhet. De vertikala gliporna bör heller inte vara bredare än 10cm. När det kommer till mätning bör du mäta vilken bredd din öppning har och var du kan fästa balkongen. För en kraftigare infästning är det bra om punktfästen kan sättas i en regel. Med en betongfasad eller rejäla fasadbrädor går det att fästa den franska balkongen direkt i fasaden.

T-Emballage tillverkar franska balkonger med småländsk glöd och sparar inte på krutet när det kommer till materialval, formgivning och ytbehandling. Balkongerna är av högsta kvalité rakt igenom och är dessutom underhållsfria. De franska balkongerna är tillverkade i aluminium. Aluminiumet efterliknar smidesbalkonger fast med aluminiumets alla fördelar så som vikten. Vikten på dessa skönheter är en tredje del av stålets vilket underlättar avsevärt vid montering. Ytbehandlingen gör dessutom att balkongerna blir underhållsfria. Dessa franska balkonger kommer att bli en vacker utsmycknad på ditt hus. Formgivningen hos T-Emballage franska balkonger är därför stilren och passar till många typer av fastigheter och hus. Flertals av modellerna är halvrunda med golv vilket ger ett luftigt intryck och en tidlös formgivning som tar bort gallerkänslan.

T-Emballage Fransk Balkong Alexandra är en läcker nutida fransk balkong med raka och rena linjer som ger ett väldigt modernt intryck. Det vackra laminerade glaset låter solens strålar leta sig igenom och skapa illusionen om större utrymme.

Är du efter något mer klassiskt är T-Emballage Fransk Balkong Alex utan tvekan något du kommer att älska. Det vackra mönstret ger känslan av att tillhöra romantikens epok. Denna skönhet finns i både svart, vitt och silver-färgat. Är du ute efter den mer klassiska looken tipsar vi dig om den svarta färgen som ger intrycket av kvalité och lyx.

Är du lite kluven när det gäller vilken stil du är ute efter vare sig det är klassiskt eller modernt? Kanske vill du ha något där emellan? T-Emballage Fransk Balkong Ellen med dess luftiga design kommer inte att göra dig besviken. Även denna finns i tre olika färger.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 13095 kr 0 kr to 13095 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 25

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 25

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2