Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

GARAGEPORTAR

Din garageport bör vara stabil då den kommer att användas ofta. Samtidigt som den ska vara stabil bör den vara funktionell och ändå stilig då den kompletterar din husfasad. Fundera på vad som passar ditt hus och vad du är ute efter, snarare än vad grannen har. Det finns olika typer av garageportar. Vipporten är den vanligaste typen och "vippas" upp och rullar in under taket när porten öppnas. Rullporten lägger sig också under innertaket när den är öppen. Vikporten viks ihop i öppet läge. Sedan har vi klassikern, den vackra slagporten. Slagporten öppnas som en gigantisk pardörr och passar perfekt i klassiska villaområden.

Slagport som matchar huset

Slagporten är det närmsta du kan komma till en vanlig ytterdörr i utseende. Porthalvorna är sidohängda och öppnas som en pardörr. Låset och handtaget är likadant som en normal ytterdörr. En av de största fördelarna är att det är väldigt enkelt att dig att gå in och ut ur garaget om du har en slagport då den fungerar som en vanlig dörr, du kan dessutom måla in den i en kulör som passar huset. Därför är slagporten perfekt för garage som används som hobbyrum eller förråd, eller för familjer i farten där barnen springer in och ut med sina leksaker och trehjulingar. Tänk på att det ska finnas fritt utrymme framför slagporten för att den ska kunna öppnas utan problem. Detta inkluderar även snö på vintern.

Snygga till uppfarten med en garagedörr

Har du en garageuppfart vet du att det tar stor plats på framsidan av ditt hus. Därför bör din garagedörr vara lika snygg som resten av ditt hus. Garageporten kan oftast glömmas bort men det finns riktigt snygga garagedörrar du kan smycka uppfarten med. I denna kategori finner du snygga garageportar, eller garagedörrar, med och utan glas.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. BOXER (3)
  2. Habo (1)
  3. Polardörren (6)
  4. Vibostugan (1)
Pris
0 kr 27788 kr 0 kr to 27788 kr

11 artiklar

Minskande ordning
per sida

11 artiklar

Minskande ordning
per sida