Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp innerdörrar från Swedoor till lågt pris online

Innerdörrar med personlighet

I de flesta hem finns det oftast fler innerdörrar än ytterdörrar och beroende på vilket rum dörren avgränsar så kan stilarna skilja sig väldigt mycket. Till badrummet kanske det passar med en mer elegant dörr med lås än vad det gör till barnens rum där det kan behövas en mer praktisk dörr. Eller varför inte köpa en massiv spegeldörr i ramträ som passar såväl vardagsrum som matsal.

Massiva innerdörrar ger en starkt ljuddämpande effekt vilket kan vara väldigt praktiskt i exempelvis lek- eller sovrum. Förutom detta är de massiva innerdörrarna väldigt snygga och har en klassisk känsla över sig som är svår att efterlikna. I regel tillverkas innerdörrar i vissa standardmått. I äldre hus bör du vara uppmärksam när du ska byta din innerdörr då äldre hus inte alltid följer dessa standardmått. Det finns dock möjlighet att måttanpassa dörrarna efter de unika måtten.

Innerdörrarna kan ha olika mönster, material och färg. Klassiska dörrar kan vara helt släta eller har någon typ av form och struktur. Att dörren är spegelmönstrad är ett traditionellt mönster och ger dörren en vacker struktur. Dörrar med fönsterspeglar eller hela fönsterdörrar är idag väldigt vanligt på grund av den praktiska designen som faktiskt öppnar upp rummen samtidigt som det skärmar av på ett elegant sätt.

Det är inte alltid dörrkarmen behöver bytas ut. Har du en vacker karm och hittar en dörr som har samma mått kan du enkelt byta ut dörren. Många dörrar tillverkade efter 1972 har något som heter snap ingångjärn. Snap ingångjärn är enkla att hantera och håller din dörr stadigt på plats vilket gör det väldigt enkelt att byta dörr. Har du däremot vanliga gångjärn är det också enkelt att byta dörr, så länge det har samma mått. Behöver du dock en ny dörrkarm finner du detta här.

Det är väldigt vanligt att byta möbler och andra textilier i hemmet. Lite mer sällan men ändå vanligt vid exempelvis renovering och när man vill förnya inredningen helt i ett hus är att byta tapeter, måla om väggarna och lägga nytt golv. Att byta dörrar är något som görs väldigt sällan men även detta förnyar din inredning. Byter du golv och tapeter bör du absolut ta en titt på nya innerdörrar. Även om du inte ska renovera kan du med hjälp av byte av innerdörrar fräscha upp och förnya hemmet.

Nedan hittar du även ett brett sortiment av Swedoor Jeld-wens populära dörrar som är både billiga och snygga! Oavsett om du så bara känner för en mindre förändring eller om det är en helrenovering på gång så erbjuder vi självklart även ett utbud av dörrkarmar i både retro eller gammeldagsstil. Här har vi också ett par skjutdörrar från Lundbergs som är mycket populärar i sin praktiska form! 

Sortera utifrån
Pris
0 kr 6637 kr 0 kr to 6637 kr

12 artiklar

Minskande ordning
per sida

12 artiklar

Minskande ordning
per sida