Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp ytterdörrar från Nordic Entré & Swedoor online

Ytterdörrar av god kvalitet och stabilitet

När du köper en ytterdörr ska du satsa på kvalité framförallt annat. Dörren ska stänga ute väder, vind och kyla samtidigt som den ska hålla god design och se hemtrevlig och inbjudande ut men även kunna låsas säkert. Tänk hur många gånger ytterdörren öppnas och stängs under dess livstid. Det kan finnas mycket saker att tänka på när du köper en ytterdörr. Vill du att din dörr matchar garagedörr, altandörr, förrådsdörr eller annat på husfasaden? Eller är det viktigt för dig att få in ljus i hallen är en dörr med glas ett perfekt val. Ska du kunna larma dörren? Vad vill du ha för slags dörrlås? Det finns mycket som skiljer en dörr till en annan åt.

Dagens modeller av ytterdörrar har i grunden samma uppbyggnad som består av tre skikt: Ett yttre skikt i trä eller HDF-board som ger dörren dess utseende. En isolerande kärna av cellplast/träfiber som omslutas av plåtar vilket gör att dörren blir stabil. Om du vill ha en ytterdörr i glas bör du se till att det är energiglas så inte det vackra glaset blir din energitjuv. Enligt konsumentverket menar man att isolering med cellplast ger bättre isolering mot kyla och isolering med träfiber ger bättre ljudisolering. Har du en ytterdörr i trä, eller funderar på att köpa en, bör du olja in dörren med jämna mellanrum. Är ytterdörren däremot målad räcker det oftast med att endast tvätta dörren någon gång om året.

I denna kategori har vi samlat ytterdörrar från Swedoor Jeld-wen, Polardörren och Nordic Entré. När du köper en ny ytterdörr finns det oftast flera val att ha i åtanke. Dels ska ytterdörren få dig att känna dig trygg i sin stabilitet, samt foder så att den stänger både kyla och ovälkommet besök ute.

Vi har dörrar både dörrar med och utan glas, glas i olika färger, klarglas samt Cotswoldglas och frostat glas. För dig som vill ha lite enklare designer på din ytterdörr så rekommenderar vi dig att kika på Nordic Entrés dörrar som dessutom har en mycket snabb leveranstid. Samtliga dörrar nedan får du till mycket förmånliga priser samt med en hemleverans hela vägen till din nuvarande dörr. När du beställer en dörr väljer du enkelt modulmått i en rullista som består av olika alternativ på Bredd x Höjd, samt vilken hängning du önskar på dörren. För att veta vilken hängning du ska ha till just din ytterdörr: Ställ dig utanför din dörr. Hängningen är den sida där gångjärnen sitter.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Habo (1)
 2. Jabo (2)
 3. Nexa (5)
 4. Nordic Entré (8)
 5. Polardörren (91)
 6. Vibostugan (8)
Pris
0 kr 43750 kr 0 kr to 43750 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 115

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 115

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5