Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

  • Från
    - 10%

    Belysningskampanj!
    .

Köp lampor, kristallkronor & trädgårdsbelysning online

Belysning till ditt hem och din trädgård

Belysningen kan göra så mycket mer än att bara uppfylla sitt primära syfte med att ljusa upp ett rum eller en yta. Belysning är en inredningsdetalj både inomhus såväl som utomhus.


I vårt sortiment för Inomhusbelysning finner du allt som kan tänkas behövas för en ljus vardag. Bland bordslamporna finner du bland annat Wake Up Light från Philips som väcker dig på ett naturligt sätt med en färgsatt soluppgång. Från Beurer finner du också olika sorters ljusterapi lampor för en mer behaglig morgon. Bland inomhusbelysningen finner du även vägglampor, golvlampor och taklampor från stora varumärken som Malmbergs, Beslag Design och Mr Fredrik. En populär lampa är spotlighten. Spotlights är moderna och otroligt läckra ljuskällor, om de används på rätt sätt. Passar perfekt i köket under köksluckor, i taket eller golvet i hallen eller varför inte i vitrinskåpet där du har prydnadssaker? En supersnygg utsmyckning av ljuset. En kristallkrona är ett måste för dig som uppskattar elegans och lyx. Kristallkronan är tidlös och ses som en god investering då den kan gå i arv i generationer med dess goda kvalité. En kristallkrona kan även användas i badrummet för att ge en elegant känsla över hela rummet. Under Badrumsbelysning har vi badrumskronor från Krebs i vacker design. En annan belysning som är typisk för dess former och utsmyckning är Julbelysning. När det närmar sig juletid blir vintern genast mycket mysigare tack vare all belysning som hängs upp i träd och fönster. Kan du föreställa dig julen utan en vacker adventsljusstake på fönsterbrädan eller en julstjärna hängandes i fönstret? Vintern må vara mörk, men det är inte julen!

 

Belysning och lampor behövs även utomhus. Under vår kategori för Utomhusbeylysning finner du utebelysning i alla dess färger och former. Trädgårdsspotlights i LED, altanbelysning och självklart Smart & Green's innovativa trädgårdslampor som är vattentäta och inte behöver anslutning till en strömkälla. Att dekorera trädgården med ljus har aldrig varit enklare!
Fasadbelysning är en väldigt populär typ av utomhusbelysning då lamporna verkligen lyser upp husfasaden, vilket dels är trevligt för dina grannar och förbigående men självklart även för dig själv. Att ha en lampa vid dörren hjälper både dig att se vem som står utanför samtidigt som du slipper fumla med nycklarna i mörkret för att du inte ser något. Som svensk har du definitivt varit med om en och annan kall sommarkväll, då kylan driver dig och ditt sällskap in till värmen istället för att sitta kvar i trädgården. Vi kan inte påverka vädret men visst kan vi få värme från andra håll... En väldigt bra investering för just oss i Skandinavien är en infravärmare som värmer likt solens strålar. Med hjälp av en infravärmare förlänger du sommarkvällen med ett enda knapptryck.

 

Som du ser har vi en del att erbjuda under vår kategori El/Belysning. Självklart har vi även anslutningsdon, strömbrytare och vägguttag som är väsentligt för att belysningen ska fungera som den ska.