Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig badrumsbelysning - köp badrumslampa online

Badrumsbelysning från bland annat Malmbergs och Krebs

Belysning är en viktig del av ett rum, och inte allra minst i badrummet. Du väljer dock själv hur stor del av inredningen din badrumslampa ska vara. Du kanske vill ha en stor pompös lampa som drar blicken direkt upp till taket när dörren till ditt badrum öppnas. Eller så letar du bara efter en lampa som gör badrummet ljust. Vare sig du vill ha en inredningsdetalj eller bara ett ljus i badrummet finner du det här. Badrummet ska vara ett mysigt och hemtrevligt rum, och detta får du fram genom inredning och inte allra minst genom ljus och lampor. 

Vill du ha en badrumslampa som verkligen lämnar ett intryck och inte går förbi obemärkt låter vi Krebs Badrumskrona Lancelot 418 tala för sig själv. Är du ute efter liknande kristallkronor för ditt badrum bör du se över Krebs sortiment för badrumslampor här hos oss. Ge ditt badrum en känsla av lyx och elegans och låt drömmen om en kristallkrona i badrummet gå i uppfyllelse. Kristallkronan finns för hemmets alla rum och nu även i badrummet! Krebs badrumsserie är säkerhetsanpassad och fuktsäker och snart gör badrumskronan ditt badrum till en ren njutning. Finn din egna stil av lyx mellan badrumskronor i barock, empire eller oscariansk stil. Alla modeller är naturligtvis anpassade till den lägre takhöjden som finns i badrummet. 

Moderna lampor med en stilren design kan aldrig gå fel. Ett brett sortiment av vägg- och taklampor erbjuds dig även från det välkända varumärken som Malmbergs. Är du ute efter enkel design med kvalité som lyser upp badrummet kommer du att nöjas av Malmbergs sortiment. 

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Exacta (2)
  2. Gustavsberg (2)
  3. Malmbergs (7)
  4. Nordlux (5)
  5. Philips (5)
  6. Philips Hue (8)
Pris
0 kr 2593 kr 0 kr to 2593 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 29

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 29

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2