Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

BADRUMSLAMPOR

På Buildor.se hittar du ett brett sortiment av badrumsbelysning från erkända tillverkare som bland annat Malmbergs, Gustavsberg, Nordlux och Philips. Belysningen är en oerhört viktig del av ett rum, och inte minst i badrummet. Du väljer själv hur mycket uppmärksamhet du vill att din badrumslampa ska ta av badrumsinredningen. Vissa vill att badrummet ska kretsa kring belysningen medan andra hellre vill använda badrumslampor för att lysa upp en stilren möbel eller detalj. Oavsett hur du vill disponera ljuset i ditt badrum garanterar vi att du hittar badrumslampor som är optimala för just ditt badrum på Buildor.se.

Stort urval av badrumslampor

Ett badrum utgörs till stor del av sin belysning. Du kanske vill ha en stor och pompös lampa som drar blicken till sig direkt när du öppnar badrumsdörren, eller så letar du efter en stark och funktionell lampa som lyser upp varenda litet hörn i badrummet. Oavsett vilken lampa du letar efter är vi säkra på att du vill ha ett badrum som känns både mysigt, fräscht och hemtrevligt. Genom att inreda med badrumslampor från Buildor.se skapar du enkelt en harmonisk badrumsmiljö anpassat efter din personliga stil.

Billig belysning till ditt badrum

Moderna lampor med en stilren design gör stor skillnad för ditt badrum. Vi kan erbjuda ett brett sortiment från flera klassiska varumärken till förmånliga priser. Vad sägs till exempel om en vägg- eller taklampa från svenska Malmbergs? Om du har ett öga för stilren design av hög med kvalitet är Malmbergs badrumslampor perfekta för dig. På Buildor.se kan du hitta flera olika badrumslampor oavsett om du är ute efter en ny taklampa, vägglampa eller kanske en lyxig lampa för att lysa upp ditt handfat.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Gustavsberg (2)
  2. Malmbergs (7)
  3. Nordlux (5)
  4. Philips (5)
  5. Philips Hue (8)
  6. SG Armaturen (3)
Pris
0 kr 2593 kr 0 kr to 2593 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 30

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 30

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2