Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp bordslampa billigt på nätet

En bordslampa lyser upp tillvaron

I vår kategori för bordslampor hittar du lampor för alla olika miljöer och inredningsstilar. Inreder du ditt hem i en klassisk stil så vill vi tipsa dig om att ta en titt på vår bordslampa Bankir från Malmbergs som kommit att bli omåttligt populär bland våra tidigare kunder. Annars har vi även den stilrena bordslampan Stora Madame från Malmbergs som även den är en bästsäljare. Stora Madame hittar du även som golvlampa och så du kan enkelt matcha den i alla rum. Förövrigt har vi självklart ett brett utbud av enklare lampor och vi är därför säkra på att alla kan hitta något hos oss. Kika på på bordslampan Noblesse som enkelt passar in i sovrum, eller New England, Shabby chic eller vad du än föredrar själv. Malmbergs är vår mycket populära leverantör som i de allra flesta fall kan leverera varan redan samma dag som du beställt den! 


Föredrar du en klassisk, eller nästintill antik stil bör du absolut se över Mr Fredrik's sortiment. Där väntar dig ståtliga lampor i olika designer, färger och former. Alla bordslampor från Mr Fredrik är konsthantverksmässigt gjorda av högsta kvalitet. De är handdrejade, glaserade och handmålade. Trädetaljerna som lampan är monterad med är hands varvade i Sverige av svensk björk, betsad två gånger och därefter lackad minst fyra gånger. Detta garanterar att de inte spricker som många av träplattorna som är tillverkade i Asien gör. Dessutom får trädetaljerna en mer djup och gedigen trälyster. Lampornas elektriska delar monteras i Sverige med S-märkta detaljer, allt för att garantera kvaliteten.

 

Från Markslöjd hittar du snygga lampor som passar i alla hem. Markslöjd har moderna bordslampor med en twist. Trendiga färger som mässing och koppar, samt det klassiska svart, vit och silver i unika former som skapar en intressant siluett. Bordslampor för hall, sovrum och kontor hittar du utan tvekan hos Markslöjd. Om du bryr dig om inredning och vill ha en snygg bordslampa, titta igenom deras sortiment.

 

Missa inte bordslamporna från Philips, som har lampor för de yngsta och oss lite äldre. Deras fantastiska disneylampor slår om barnrummet med färgat ljus i 64 olika färger så barnen kan välja sin favoritfärg. En bordslampa kan vara så mycket mer än något du bara använder för att kunna läsa i sängen. Philips innovativa Wake-up lights gör att du vaknar på ett naturligt sätt med färgsatt soluppgång. För Philips Wake-up Light har man tagit inspiration från naturen och använt en unik kombination av ljus och ljud för att väcka dig på ett mer naturligt sätt. Morgonljusets färg ändras från mjukt gryningsröd och varm orange till klargul. Perfekt för de som har det lite svårare att komma upp under det mörka vinterhalvåret.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Aneta (4)
 2. Cottex (34)
 3. Design By Grönlund (26)
 4. Gusums Messing (1)
 5. Konstsmide (2)
 6. Lumie (13)
 7. Malmbergs (7)
 8. Mr Fredrik (23)
 9. Munka Sweden (5)
 10. Nordlux (5)
 11. Oriva (33)
 12. Philips (2)
 13. Philips Hue (7)
 14. Piffany Copenhagen (3)
 15. RGE (1)
 16. Scan Lamps (5)
 17. Smartwares (5)
 18. Star Trading (25)
 19. Texa Design (8)
 20. Umage (34)
Kategori
 1. Bordslampor (4)
 2. Kabelset (23)
 3. Lampfötter (26)
 4. Lampskärmar (23)
 5. Väggstativ (23)
Pris
0 kr 6500 kr 0 kr to 6500 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 243

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 243

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5